Om i torsdags

Va ju inte så begåvat att sitta ute i några timmar efter att man vart sjuk... Så var hemma idag. Men det var de heeeeelt klart värt!! Att se AIK spela för sista gången var så sorgset , men ändå en otroligt upplevelse. Dem förlorade dock med 1-2 :( jävla napoli som skulle sätta in ett mål i sista minuten!!

Iaf, Vi satt på norra sidan ovanför klacken (synd att man inte såg klackens dekorationer, men har nu sätt på bild..)

AIK har den största klacken har jag för mig haha! Vi hade grym utsikt över planen. Man kände sig verkligen som hemma när man ställde sig upp med 28 550 personer (om man räknar bort napoli-fansen) och sjöng: Å vi e AIK ! Häftig känsla..

Eftersom att det suger så jävla hårt att bo i nynäs, hann vi inte med att titta på cermonin som skulle hållas efter matchen eftersom att vårt tåg gick. Det hölls också en tyst minut för Råsunda :'(

Och för er som missat, råsunda är aiks hemma plan som nu ska rivas. Om man är medlem, får man på söndag åka dit och ta gräs, stolar, skyltar osv med sig hem som ett minne.

Låten (å vi e aik) går ju: "vi ser hur solen stiger över råsunda" nu kommer det inte alls bli samma sak att sjunga den på Friends Arena? Aja. Blev ett långt inlägg så adios.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0