Nu till Stockholm och fira NYÅR !

2012 here i come. Ska till stockholm och fira nyår. Vi åker snart när mamma kommer hem. Min syrra ska på fest så hon stannar i Nynäs så mamma är och köper mat t henne. Så vi tar bilen när hon kommer hem.
Kommer mobil blogga om min outfit. Då får ni även se bilder.
Puss &  Ett gott nytt år!

Här säger jag God morgon när kl är 12:31 :D

Jaaaop, Det e många som har gjort en miss och skriver: Gott nytt år ! osv, i fb, mess, chatt o lalala. Det är fortfarande 2011? Det är 2012 IMORRN. Hahah..
Tycker det är Sorgligt, för tiden går så fort. Så snart är det 2012. Snart är nyår över. Snart är det skola och massa J*vla plugg. Fy asså. Orkar inte ens tänka tanken. Det finns liksom inte så mkt mer att längta till sen. Eller jo, min Födelsedag & Sportlov. Det är ju närmast liksom...
Ajaaaa. Puusss

Nyår imorrn då!

2011 har gått upp och ner för mig kan man säga. Sommaren var den jobbigaste perioden. Jag avstår från att skriva det i min allmänna blogg. Men annars har väll 2011 vart hyfsat bra. Det kunde iof vart bättre.
Saknar sommaren när P var på semester, så jag och Bella brukade alltid träffas vi fontänen i centrum. Gå upp till  Konsum och köpa cider. Sitta pch flumma där till 10-11 på kvällen, (Och sen när man kom hem Skypeade vi till typ 4. Vårt rekord på skype samtal blev 4 timmar långt) Skrika på en kille i vår klass som precis bor utanför fontänen. Kommer ihåg att han typ aldrig var hemma när vi var där haha.. Alla tider vi var i hamnen och åt glass. HAHAH, och när P ramlade i hamnen. Asså ner i vattnet med kläderna och allt på. Omg .. dog typ av garv. Minnen asså. Jag är jävligt glad för att ha många i mitt liv. Kärlek till alla er. Skulle inte orka en ända dag utan er. "That's what friends are for.. in bad times, in good times" Har ni hört den låten förrut? Aja,
Läste i mitt Horoskop att 2012 skulle bli mitt bästa år, så man får väll hoppas!
Nej, nu jävlar kör vi. 2012 HERE I COMEEEE !
Kul att börja 2012 med NO prov i skolan (y)

Det blev Silver iaf...

För jag hade inte tillräkligt med pengar, så om syrran la till pengar så köpte jag silver. Men det blev as snyggt, och det matchar till den klänningen jag ska ha. Och nej, jag ska inte ha samma som jag hade på Julafton. 
Klänningen får ni se imorrn. Men visst är det sjukt hur fort tiden går? Imorrn är det en vecka sen det var Julafton. Det kändes som om det var julafton för några dagar sen. Asså jag hatar att tiden går fort. Om ngn dag kommer skolan börja. Så kommer det kännas. Tiden går fan läskigt fort asså...
368275089_-980491495_1_large

Tjeeeeena

Idag ska jag vara med Natta. Hon åker från Sorunda, så  vi får se när hon e framme. Vi ska träffas på stan sen. Jag ska köpa ett jätte fint nagellack till Nyår. Nice.. Men vet inte om jag ska ha Silver eller Guld ?
(gooooooogle) Silver eller..
Guld. Beslutsångest..

Världens konstigaste dröm... men ändå bra

Haha, inatt så drömde jag att jag hade brutit båda benen? Men jag hade två metall saker på benen som stödde (stavas?) benen så jag kunde gå? Haha, sen drömde jag att jag träffade en kompis (som jag intee har vart med på länge..) och hennes syrra. Då lekte vi med deras bror. Och vi stängde honom ute? Men sen öppnade vi dörren och han fick komma in..
Sen drömde jag att min familj skulle åka till Thailand och jag fick panik, för jag kände att jag hade ont i halsen osv. så då ville jag inte bli mer sjuk/smittad i Thailand. Hahaah.. Rolig men konstig dröm asså..
(Sökte på Dröm på google, då såg jag att de stod på Wikipedia: Dröm är en psysisk upplevelse haha.. bara jag som tyckte de lät roligt?..)

Sex and the City

kollar på 3:an just nu med syrran. Reklam. Kul. Jag. vet. Har Sex and the city 2 på film. NICE.
Ska fortsätta glo in i Tv rutan nu. Puss

Svar på tal

Fråga postat av: Anonym
hur såg jeansen ut??????????????????? Var det något speciält på dom???????????????????

Svar: Ehm, asså vanliga mörkblå?

Hemma från stor stan

Tjaa tja ! Hittade inte så mycket, blev två linnen på Rea från Bik Bok, och ett par jeans från Gina. Det var inte rea såå dem kostade 500... oops.. Aja. Dem satt som sen smäck !
Ska snart gå och ät, men visar bilder sen på sakerna om jag orkar. Imorrn ska jag va med Natta<3. Länge sen vi va faktiskt. Ska fråga om hon orkar följa med på stan för jag mst köpa ett nagellack. Puss

Yeeeeaaaah

Om en halvtimme åker jag till Stockholm för underbar shopping. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig än, men jag tror det kanske...
Vad ska alla ni göra idag? Jag kommer inte blogga på hela dan. Kanske något litet när jag kommer  hem. Får se. Puss !

Dagens outfit

Nu ska jag gå ut och gå. Vi skulle inte gå så långt, sen blir det fika på Konditoriet ! Yaaay. Här är dagens outfit. Körde på Ljusblå jeans upp till midjan, samt en svart bas tröja instoppad. Plus ett uggle halsband från Glitter.
.
Jeans - Gina, köpta typ förra året
Tröja - Bik Bok
Halsband - Glitter
Plus ett mint doftande lipp balm från the body shop.

En fika på stan

Det blev aldrig av med att åka t Stockholm. Men vi ska göra det imorrn istället. Min syrra orkade inte gå upp så jag skyller på henne. 
Så ist frågade jag mamma om vi kunde fika men då ska vi ju självklart gå en promenad först -.- !! Seriöst jag orkar inte. När hon säger promenad så menar hon ju hela ringvägen typ och den e ju hur lång som helst!! Det är väll bättre att gå en promenad EFTER man har ätit/fikat ?
Åhhhhh, jag orkar verkligen inte gå.

Stockholm imorrn ! ME LOOOOVE

Imorrn ska jag, mamma och min syrra åka till Stockholm. Vi ska... SHOOOOOOOOOPPA ! Me loooooove, älskar stockholm alltså. Love, love, love ! Har säkert vart där tuuuusen gånger eftersom att jag har släkt i stockholm? (;
.
Nu kollar jag på 27 Dresses med mamma på 4:an. Intressant.. Puss

Elsas Mode, Värld & Hemlighet..

Fick två av dem böckerna i Julklapp. Tycker Elsa är så grymt härlig. Det går även som program på Tv3 Play. Har sett alla avsnitt. Har verkligen fastnat för böckerna. Gash dem är så grymt bra.
Rekomenderas verkligen. Just nu håller jag på med Elsas Mode. Den första boken. Haha, inte så intressant kanske... men men. Ett tips verkligen..
Programmet på Tv3 play heter Elsas värld. Men om man läser Elsas mode så.. fattar man ju lite mer eller vad man ska säga. Asså det känns som om dem redan visat ett program som heter Elsas mode. Nu blir det här lite långt och babbligt. Så punk slut.

Nytt smink

Tja tja. Kom precis hem från stan. P var också med. Iaf jag köpte en Foundation och en foundation borste. Foundationen var riktigt bra. Den täckte bra ^^ Mamma tyckte jag såg blek ut ! Det fanns en som var ljusast, sen en mer mörk, sen en mörkare, och ännu mörkare och 4:an tog jag. Så.. jag e väll inte så blek trotsallt
Köpte 24 H från Maybelline New york. Den håller säkert inte i 24 timmar, men Bella har den och jag tycker att den täckte så bra på henne. Så jag köpte den också !

Jag har nummer 020 Cameo. Jag köpte en vanlig borste från Lindex.


Har även en Dream matte mousse från samma märke. Men jag tycker huden ser så torr ut, så rekomenderas inte...


Har den fast större !

(bilder från Google..)

Mamma ska göra Ceasar sallad till middag. FETT gott. Pusssss

God morgon Haha

Kan inte fatta att jag vaknade nuuu?! egentligen 13:57 om man ska vara exakt men det är helt sjukt ! Idag ska jag vara med Bella. Vi ska t kicks osv. Ska träffa henne vid 3 så ska duscha, välja kläder, sminka osv.
sen så vill min syrra hinna fota mig och redigera mig i Photoshop. Haha, Stressig morgon? Så blir det när man vaknar sent.
Puss !
Bild från Julafton. Åhh, vill ha julafton igen . Kul, nu ska man vänta i ett år !

Svar på Tal

(har inte fixat ngn svar på tal bild än...)
Carro om Min "Jul" outfit
gud vilken söt klänning, vad köpte du den? :)

Svar: Köpte den på H&M. Kraam :D

Hello Peoples...

Hoppas ni lver för det gör jag. Haha, idag var jag hos Hilma. Först var jag pappa och min syrra och kollade på Experts rea, dem hade en 60 tums Tv för 7990 kr ! Saaaajk ! Sen så kollade vi på en USB sladd till min mobil för vill kunna ladda ner musik. Men vi hitta ingen !
Sen så gjorde inte Hilma och jag så mkt

Får se vad jag glr imorrn... Hm. Mamma sa något om att gå på stan så hon och syrran ska väll dit, så jag hänkar väll ! Jag har presentkort på kicks och tänkte köpa en Foundation.
Har ni något bra tips? Något speciellt märke, som är bra osv? Tacksam för svar hihi. Puss

Tagga mot Hilma !

Pappa ska bara komma hem först.. Som ni märker ska jag t Hilma idag. Vi får se vad vi ska göra. Men först var det tänkt att pappa och jag skulle åka till Expert eller Phone House och kolla på en USB sladd till min mobil så jag kan ladda ner låtar. Nu har jag ju nya hörlurar så de blir jobbigt att släpa med sig iPod och Mobil !

Men nu är det så att pappa är på Golfbanan och vet inte när han kommer hem. Och han svarar inte i mobilen heller ! GReaaaat. Varför köpte han en iPhone om han inte kan svara ?!?!

Nu ska jag äta ngn frukost.

Puss

Lite planering inför imorrn osv

Nu ahr vi kommit hem från Mormor och morfar. Vi åt middag där och de va gott som vanligt! Imorrn ska jag och pappa till Expert. Jag ska också va med Hilma så hon kunde följa med. Sen så vet jag inte vi ska hem till...

Guud har inget intressant att skriva alls så puss & hej leverpastej !

Test !

Snodde ett test från Julias blogg ! Hoppas de va okej (:
Namn? – Clara

När fyller du år? – 3:e Februari

Några piercingar? – Öronen

Vad har du på dig just nu? – Tights, linne, kofta

Vilka/vilken årstider är bäst? – Sommar & Vinter

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  Vaknar tidigt och e pigg äter god frukost och sen åka t stockholm och shoppa ! :D

Vad tycker du mest om hos dig själv? – mina Läppar :D och mkt mer (:

Vad är du bra på? – Hm.. ja du jag är bra på gitarr, skriva osv (:

Vem älskar du mest på denna jorden - Mina familj + kompisar !

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans med ngn, fast det bror på hur stor sänger är. Gillar att ha mycket plats !

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? – Inget vet ju liksom precis allt

Vem är den roligaste av dina vänner? – Alla på sitt sätt !

Vem är snyggast av dina vänner? – ALLA  ofc !!

Vem är den du helst har filmkväll med? – Alla ?

- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? – alla såklart

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – Haha jaa?

Vem är farligast i din familj?- Min syrra o:

Vem ser roligast ut i din familj? – Hm.. bra fråga..

Vem är coolast? – Jaaag ?

Har ni något husdjur? – Fiskar, vi har haft 2 marsvin..

Vem har du mest gemensamt med? – Min syrra tror ja (;

Vem står för underhållningen? – Alla typ !

Vem sover du oftast med? - Mig själv.  haha

 

 

10 frågor om idag

Vad har du gjort idag? – Hittills har jag inte gjort så mycket

Har du varit glad idag? – Nja, rätt så (:

Har du varit ledsen idag? – Ja! För att Julafton är över !

Har du gjort något bra idag? – Ja, tagit upp alla julklappar till mitt rum..

Vad ska du göra nu? – Vänta tills kl blir 14:58

Har du gjort något dåligt idag? – Ne tror inte de

Vad har du ätit idag? – en macka + lite pucko

Har du duschat idag? – Nee

Är du trött nu? – Nej

Vad händer imorn? – Vet inte, ska iaf till expert/phonehouse

Går du i skolan? – Nepp, Jullov !

Har du varit i skolan idag? – NEJ?

- ANNAT

Hur mår du just nu? – Helt okey

Har du piercat dig? – I öronen

Är du hungrig nu? – Nej..

Vad är klockan nu just nu? – 14:21

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? – Min syrra

Vem ringde du senast? – Min syrra

Vem sms:a till dig senast? – Bella

Vem sms:a du till senast? – Bella

- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? Någon timme sen ?

Hur länge sen var det du träffa din farsa? – 15 min sen ?

- ÖVRIGT

Gillar du punk? – NEJ ..

Har du sminkat dig idag? - Jaa

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? – Nej, men ska efter jag gjort det häääär

Vilket är ditt favoritband? – Hm, det finns för många..

Vad gillar du för musik? – Pop/rap/hip hop/ asså det mesta

KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? – HAHAH Jaaa

Har du fler än 3 jeans? – Neej, jag andvänder typ aldrig jeans !

Har du fler än 5 tröjor? – JAAA

- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? – Ja, varje dag

Använder du wax? – Nee

Använder du ögonskugga? – Nej, ibland om jag ska på fest så kanske

Använder du brunkräm? – Hm.. nja, för det mesta puder

Plattar/lockar du håret varje dag? – Nej, har redan platt och vem orkar locka varje dag?

Duschar du varje dag? – Nej, varannan typ

De va de, puss

Tjeeeenare !

idag är det inte Julafton längre :( Sorgligt, men man kan ju säga att det typ fortfarande e jul. Det är ju annandag jul. Vid 3 tiden ska jag och Bella ta bussen till P. Sen vet jag inte vad vi ska göra. 
Vid halv 6 - 6 tiden ska vi äta middag hos mormor och morfar. Vi brukar alltid äta en soppa som heter Grönkåls soppa. Det låter inte så gott men det är jäääätte gott !
Nu ska jag ladda ner lite ny musik till ipoden. Den är typ helt konstig. Helt repig, och den laggar as mycket. Aja.
Puss !
Dagen facelook.
.
.
Inte världens bästa bilder direkt..

Snabbt inlägg om det jag fick !

Har sprungit till datorn nu ihopp om att jag hinner göra ett kort inlägg. Här är lite saker som jag fått:
Parfym + body lotion
body spray
roll lip balm
2000 kr
Urbanears hörlurar
påslakan
örhängen
presentkort kicks
fotokub
fotoram
skydd till datorn
Elsas mode, & elsas värld
och någon lila glasflaska .
asså dekoration t rummet
Tror de va allt....?

Min syrra fick en våg tång som jag får låna. Och det blev jätte fina vågor! Nu är det bara att vänta till NYÅR !
Såhär blev resultatet:
Bäst cam !
Hihi.
Nu ska jag springa ner och äta gröt (tradition) hoppas jag får mandeln! Ska även kolla på Karl Bertil Jonsson (oxå tradition)
Puss på er.

Min "Jul" outfit

Så, nu har jag tagit lite bilder på min outfit. E nöjd. Tänkte ha vita knästrumpor men dem va förstora och gled ner hela tiden så det blev ett par tofflor ! Min ena moster fastnade även på bild ;)
Dagens Facelook. Mina läppar ser väldigt bleka ut.
Haha, jag och min moooooster !
..
The dress. Man har ju bäst webcam !
Nu ska jag måla mina naglar. Har iof redan gjort det men det blev inte så mörkt. Vill ha mer mörk rött.
Ha en fortsatt trevlig JUUUUUUL !

Goood Juuuuul alla !

Idag är det Julafton/Dopparedagen. Vad roooligt. Vet inte vad jag mer ska skriva... men.. ja.

God Jul & Ett gott nytt år ! Får se om jag bloggar mer ikv.
give meee

Våran Gran !

Vi klädde granen för någon timma sen. Och nu ska vi äta. Men jag har inte vart hemma för jag och pappa åkte till Hamnvik och hämtade sand till en krubba. Det såg lite mysko ut. Där går två människor klädd i svart och en stor spade! Haha, Här är iaf bilder på våran gran.
Bästa kvaliteen (y)
En tomte (:
Lite.. ja närbild av våran gran
Har tagit mycket mer bilder men dem vill inte komma upp :/ Aja ska äta nu puss

Städat hela mitt rum nu! *stolt*

Imorrn är det Julafton, och det finns jätte mycket saker kvar. Ikväll ska vi pynta granen. Vi ska också fixa en kyrka som vi alltid brukar ha ståendes i vårt stora matsals rum. Sen ska vi ha krubba också. Det är en hel del saker kvar. Sen ska det lagas mat också!!
Min ena moster och min Farmor kom för typ 20-30 min sen. Och jag har städat hela mitt rum för att min farmor ska sova här. Känns skönt att rummet skiner nu. Haha
Ska hoppa in i duschen nu, sen gå på stan och köpa lotter i guess, och slå in lite paket.
Puss Babes ! Snaart Julafton !! 1 Dag kvar :D
Snart Juuuuuuuuuuuuuuuul tummen upp för de asså...

Mitt 700:e inlägg !

300 Inlägg kvar sen har jag gjort 1000 inlägg. Stolt. Bloggen fyller ju år i Januari också ! Min syrra fyller också år den 11:e Januari. Då börjar vi skolan. Den 11:e. Nog om det, sen fyller jag år den 3:e Februari! På en Fredag också. Fett skööööönt.

No Snow yet :(

Det verkar inte bli någon snö på Julafton. Där försvann min Julkänsla. Asså kan ni fatta, på vädret sa dem att det skulle bli 10 + grader på MÅNDAG?! 10 + grader i december. Helt sjukt ju.

Sök på: Let it snow på google. Så börjar det snöa och imma igen. Lite småcoolt sådära.
Snön, VART ÄR DU? :(
Snö, underbara snö. Nu börjar Julkalendern :DD

Julaftons Outfit !

Jag var ju i Skansen för några veckor sen om jag minns rätt. Sen när vi skulle åka hem gick vi in på H&M och jag  hittade en jätte fin klänning! Den är svart. Så det kanske blir lite tråkigt att ha den på Julafton men tänkte liva upp den. Tänkte ha ett Rött skärp i midjan. Tycker ni att jag ska ha Guldiga eller Silvriga accesoarer? Jag tar nog guld tror jag. Har ju ett så fint halsband
Klänningen är svart, Har en dragkjedja i ryggen. Det ser ungefär ut som en topp och en kjol som sitter ihop. Kan ta bild efter middag. Hur ska ni se ut på Julafton?
Nej men kolla! Hittade en bild på Google.
Den ser grå ut på bilden men det är svart i verkligheten.
Puss

Snart Julafton + lite fix kvar

Har jätte mycket saker kvar att fixa innan Jul. Till exempel slå in några saker. Jag och pappa brukar alltid fixa en Krubba också. Med Sand, massa djur, änglar, Jesus, Josef & Maria. Sen imorgon kväll ska vi pynta granen. Var uppe och pynta Granen! Det är ju uppersittar kväll imorrn med bingolotto så det ska vi köpa.

Har gjort det 1 ända gång i mitt liv och minns att det var jätte kul. När dem säger t.ex bertil 55 . Hihi.
Är ni helt klara med Julshopping eller inte? Jag tror jag är helt klar. Hoppas jag inte har glömt någon....

Tacoooooos !

Det osar tacos i vår hus nu. Underbart. Vill sätta tänderna i tacosen nu. Det är snart klart så det blir kuuuuul. Vad brukar ni äta för tacos? Asså Burito, eller i sånna här hårda skal. Eller inge skal alls. Själv äter jag burito. Alltså mjuka bröd. Intressant? Aa jag vet ;)
Puss

Världens perfektaste gran in thaa house !

Seriöst, vår gran är typ världens Perfektaste! Det ser ut som om någon liksom har gjort den. Asså seriöst. Den är jätte fin! Ni får bild på den... kanske idag. Får se om jag orkar gå ner i garaget ;))
Har precis satt i nejlikor i en apelsin. Jag skrev  I <3 U . Alltså jag älskar dig/i love you. Hungrar ihjäl så ska be mamma eller pappa börja med maten. Eller så gör jag det helt enkelt. Vi ska äta Tacos. Fett gott..

Tränings värk i magen!

Pga. alla situps jag gjorde igår. Men ska försöka fortsätta såhär. Taggar till Beach 2012. Here i come !
Om ni vill ha en häärlig tränings värk gör 200 situps + 10 armhävningar. Det känns kan jag lova ! Mamma slutar snart eller typ nu så vi ska väll köpa Julgran snart. Lääängtar

När jag går ner

Låten e ju fett bra !
Kan nästan rappa låten :D
Det blev välidigt mycket musik nu, videos osv. Men musik e ju bäst så det gör ju inget ;)

One Direction

Älskar dem ! Dem är söta och snygga och alla kan sjunga ! Här är en video där man får hör när alla sjunger. Liam, Niall, Zane, Louis och Harry. love you guys !

God morgon/eftermiddag

Har hunnit vara på Stan med Pappa. Vi kollade på lite Julklappar. Ska köpa en till senare i eftermiddag. När mamma slutar och min syrra kommer hem så ska vi nog kolla på Jul gran !Vad roligt!

Sen vet jag inte vad jag ska göra mer. Får se helt enkelt.

Min, P's, P's syrra,Och Bellas låt !

Vi 4 har gjort en låt. Eller P och hennes syrra hade gjort den och vi fick medverka. Och nu är den klar och ligger uppe på Youtube. Wupz - Ful som ett banan skal. (vi heter Wupz och håller på med en till låt som för tillfället är hemligt..)


Jag är munnen som pratar i början. Eller asså det är jag ;) Nu tänkte jag sova efter att ha gjort tuuuuuuusen inlägg. Puss och God Natt. Snart Julafton !!!

Ordspråk/Citat

Okey, här är en .. vad ska man kalla det. Hm.. aja. Läste den här för några månader sen på Kissies blogg faktiskt.
"Ta inte åt dig om någon snackar skit om dig, säg bara: Tack för att du lägger ner tid på mig! Vad smickrad jag blir"
Här är en till:
"Om du går bakom min rygg, så kan du passa på att kyssa mitt arsle medans du ändå är där"

Haha min favorit typ.

Det här är en bit text ur Demi Lovatos låt: Skyscraper

"You can take everything I have, you can break everything I am. Like i'm made of glass. Like i'm made of paper. Go and try to tear me down. I will be rising from he ground. Lika a Skyscraper"

Tycker det är en fin och rörande låt. Det var lite citat osv från mig! Lyssna på låten. Den är grymt fin.



Tre nya kategorier!

Den ena heter: Forever Alone. Där lägger jag upp massa bilder på Forever Alone gubben haha. Sen har vi en till kategori: Tips & Råd. Aa, där lägger jag ju upp Tips & Råd ;)
Och den tredje heter: Ordspråk/citat. Där lägger jag upp massa ordspråk och citat! Och eftersom att jag är så snäll så FÅR ni faktiskt kopiera dem. Om ni vill.... men ni måste inte...
I Hope U like it. See u soon

Forever Alone - HAHAH

Älskar Forever Alone... Gubben?
Mashup made by me ahahah ♥
- Forever Alone
Tumblr_liwnkillpq1qdol8e_large
Hahah
393292_205918599491530_152371341512923_429094_261298118_n_large
Heey, that's me to! :D
Några av mina favoriter. Men det finns mycket mer !

Har gjort 8 inlägg nu! 9 med det här

Ville bara säga det och stolt jag känner mig. OCH visste ni att jag snart har gjort 700 INLÄGG?! snart 1000.
Love to blog, i love my fans, and i love my blog. And the blog is based on me, so i love myself. LOL
'

Tog lite egosar

Thumbs up for Christmas Holiday !
Närbild.
.
.
Hihi
Puss

Känns som om jag är sjuk :/

Var hos P idag, och började känna små ont i halsen. Och vill absolut inte bli sjuk tills Julafton så även om jag inte har dösont så ska jag nog ta några halstabletter. Btw, skrev jag att jag klarade 200 situps + 10 armhävningar? Gymmet ger färdighet. Gjorde detta ikv eftersom att det var typ 3 veckor sen jag tränade. 
Måste börja igen. Kommer ihåg att jag kände mig piggare. Somnade enklare på kvällen. Och mådde mycket mycket bättre. Träning är liksom Awesome ! Vi alla behöver träna. Det är bra för hälsan. Men träna inte för mycket. Kommer ihåg när jag var tränings freak och tränade 6-7 ggr i veckan! Sickt eller vaaaad?! Och det är inte bra, så drog ner det till 4-5 ggr. Men ska börja smått under  Jullovet *host*

Puss

Bästa träning/peppnings låten ever

Kärlek

Me want !

När jag blir liiite äldre så vill, eller det är ett MÅSTE med Jeffrey Campbell Skor ! Men här kommer också andra skor som är mycket snygga ! Alla kommer från Nelly
Nelly Trend - Forget Your BoyfriendFinns även i Militär grön ungefär. ! Nitarna gör verkligen pricket över iet.
Wildflower By Kenza - BrightWildflower By kenza.
Jeffrey Campbell - Lita ShoeJust den här modellen är snyggast! Älskar också dem klara färgerna på skorna. Dem lyser upp en trist vardag.
Trodde Nelly skulle ha mer Jeffrey Campbell Skor i den här modellen. Men dem hade bara 3. Inklusive denna.
Dem här är ju bara ett måste  Alla bloggerskor ska ha Glittriga Pumps på Nyår. Iaf dem flesta. Dem här måste inskaffas ngn gång i livet.
Puss Babes

Tips & Råd - Hår

Tänkte ge er lite tips. På bra saker som jag andvänder/tycker e bra. Och om det inte är försent kan man ju alltid köpa det i Julklapp eller så.
Okey, då kör vi!!
Nummer 1. Hårspray
Big Size, Den har jag ! Fick den av Bella<3 i Julklapp. Sen så har man ju olika hårtyper. Så för vissa kanske inte det här hårsprayetfunkar alls Medans vi ändå håller på om Hårspray så vill jag bara tipsa om ett till Hårspray som jag har.
Tror de tär det här. Det gör så håret blir glansigare. För mig, eler för min "hårtyp" så funkar det inte så jätte bra, men det funkar bra på min syrras hår! Filmen "Hairspray" är också ett hett tips!
Tips ! När du har duschat, håll i hande som en "hästsvans" och gnid in med balsam i självaste svansen. Sen när det torkat borstar du det noga och sätter upp det i en toffs. Så på morgonen behöver du nästan inte ens borsta håret igen!
Tvätta helst håret med kallt vatten. Meeeen, jag är kall blodig, så måste ha varm vatten, annars fryser jag ^^.
Det var lite tips från mig. OCH Elvital Schampoot funkar jätte bra för min hår typ så det är ett tips!
Puss !

Det blev 200 istället..

Har gjort 90 situps nu till lite peppnings musik! Vad skulle jag göra utan muuuuusik!!??!!??!! Iaf, har några kvar. Sen ska jag göra 8 Armhävningar. (kan knappt 1) Så himla svag i armarna.
Men ni som inte tror på mig kan gå och dö. Seriöst, gå och häng er !!! Hahah, nej men serii?
Pussss älsklingar.

140 Situps !

Jag la ut den här på Facebook "För varje som gillar gör jag 10 situps, Gilla nuuuuu" Har inte tränat på länge så ska bli skönt att svettas lite ! Och 14 st har gillat så 140 situps. Häääääääääärligt. Eller?
Kommer få sån här kropp sen!
YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAHHHHHHH

Jullov nu då

Idag så slutade vi skolan. Vi började halv 9 och slutade 12. Nice? Imorrn är både jag och pappa lediga. Min syrra går i gymnasiet, och mamma jobbar. Men när min syrra kommer hem så ska jag pappa och min syrra köpa Jul gran! Vi ska nog köpa en Kungs Gran ofc !
Sen på Fredag ska vi pynta den och det har jag redan sagt! Puss
Kungsgranar är såhär "tjocka"

Home

Tjena, filmkvällen var lyckad. Bara att det var lite trångt i soffan men några fick sitta på golvet. Jag satt i soffan (a) Vi kollade ju på Vampyrer suger och den var sådär. Har redan sett den... Ajapp.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Imorrn börjar jag halv 9! Whoop whooop ! Ska typ kolla på Tv, chilla och väöja kläder tills imorrn (haha nolifer..) Ehm... ja. Sen ska jag.. Sova ? Shit. har ingenting att skriva om längre så hejdå!!

Halv 8 = Filmkväll !

Åhhh, Snaaaart Jullov ! Ikväll halv 8 så har ju vår klass Filmkväll. Asså vet ni vilken film våran klass röstade? Vampyrer Suger ! Har redan sett den och den är fett med tråkig! Jag röstade på Rush Hour 3 och The Blind Side. Vill verkligen se nån av dem ngn gång i mitt liv ;)

P ska ta bussen så ska vi handla Godis på Coop forum Extra. Juste, idag så gjorde jag Matte provet. På A - Delen (den som ska va enklast..) så fick jag 20,5 (20 och en halv) av 22. Gjorde 1 slarv fel så man kan väll säga att jag fick 21 ;) på B - delen fick jag 13 av 16. Good huh? Haaha, Men jag tyckte de va hyfsat bra !
Nu ska jag baka pepparkakor med Mammi!♥ see u soon
Taken By me och Ja. Det är samma bild som jag har i headern.

Två dagar kvaaaar !

Sen är det Jullov ! Imorrn är det en vanlig dag. Men vi får ta med Godis + chips + läsk till Spanskan så det stoppas ner i väskan. Sen halv 8 på kvällen så ska min klass ha filmkväll. Så då blir det ju godis där också ;)
Sen på onsdag så börjar vi halv 9 . TROR jag. Är inte helt hundra. Sen så slutar vi tolv. Sen på Torsdagen ska vi köpa JUUUUUUULGRAN ! Åhhhhhh, nu får jag verkligen Julkänslan!! Och på Fredag kväll (uppersittarkvällen) så ska vi klä den.
Jag längtar verkligen. Hahah, är nog inte den ända? Och imorse när jag vakna såg jag att gatorna var vita. Så kollade noga och japp. Där låg det snö! Så det har säkert snöat under natten.
Ruligt att det blev lite snö kvar idag. Hoppas det snöar mer under denna natt !
Frost/Snö

Still a wake

Vaknade 11 idag, men kan inte sova ! Det är måndag om 1 minut. Coolt va? 3 chill dagar kvar sen är man fri som en fågel <3

Plugga sen blir det att sova

Ska plugga lite tills matte provet imorrn. Hoppas min lärare glömmer bort att jag inte har gjort provet ;) Höhöh. Annars så ska vi pyssla imorrn i skolan.
Så jag säger väll godnatt nu för jag antar väll att jag inte kommer blogga ngt mer. Puss

Thaaaaaai ! ♥

Tja tja! Pappa åkte iväg för att handla Thai mat! Lovely. & Mamma kommer nog hem snart från Stockholm. Jag är nästan säker på en sak som jag kommer få i Julklapp (: heheh.
Jag tog Pad thai med Kyckling. Det är fan as gott! Sushi är ju också gott ^^
Vad ska ni göra resten av kvällen? Jag ska äta, se klart på Harry potter ^^ och tagga inför matte prov -.- Puss
I miss my blond hair :(

Ny design.. igen..

ni fattar vad jag menar med att jag tröttnar på designer fort? Egentligen tröttnade jag inte på den förra designen men jag såg ett nytt tema och skulle kolla och sådär, men fattade inte hur man ändrade header och bakgrun osv. Så då böt jag till ett enklare tema och så har jag hållit på med designen hela dan! Skönt att äntligen vara klar.
Inte världens finaste header så jag kommer ändra inom snar framtid ;) Höhöh.
Puss

Good Morning !

Tjenare tjenare. Hur mås det? Här mås det bra.. När min syrra vaknar så ska jag till Centrum och köpa Julklapp till mamma.  Pappas julklapp är klar !
Mamma är i Stockholm och handlar Julklappar till oss. Undrar vad hon köper ;) Pappa... är säkert på Golfbanan (: Ojuste, Snön är borta nu. Den smälte bort under natten :( Får köpa fejk snö......^^......
Nu ska jag plugga lite till matte provet imorrn! Usch jag orkar inteeee! :(
Puss

Idag är det 4:e Advent och imorrn matte prov -.-

Tjena! Nu är kl halv 2 ! Vilket betyder att det är Söndag idag vilket betyder att det är 4:e Advent idag WHIIOO! Imorrn (Måndag) Ska nog jag göra matte provet som jag inte gjorde i Torsdags. Var ju sjuk. Remember?
Men jag tycker det är bra om man får fel för då vet man vad man ska öva på! Fast det är ju bra att inte ha några fel heller ^^ Så jag kommer plugga GAAALET tills provet.
Så, vi får se hur det går. Puss

Hungrig, tips på film?

Tja tjaaa! Är hungrig. Eller nja.. asså inte så där så jag håller på att DÖ direkt men vi ska äta värsta goda middagen! Typ något kött med bea och pommes. Mums !
Juste, har ni något tips på en bra film som jag kan se  på datorn?
Jag laddade ner Fools Gold igår, och har inte lust att ladda ner ngn mer film. Det tog waaaaaay to much time. Så, någon man  kan se på nätet?
Helst komedi. Action eller så. Komedi action :D
Puss
Schliiiiten chey

Dagens..

Dagens vill ha: Systemkamera ! och mer snööö
Dagens klädsel: Ziperall
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens låt: Vet inte?
Dagens planer: INGET. tråka
Dagens saknad: Julafton :D
Dagens dummaste: Vet inte..
Dagens misslyckande: Hm.. vet inte
Dagens drog: Snö
Dagens köp: Inget
Dagens godis: Har inte ätit ngt idag :D *stolt*
Dagens humör: Småglad, uttråkad
Dagens citat: I love Snow ! :D
Dagens roligaste: Att det började snöa och att jag fyller år om 1 mån 2 veckor och... 2-3 dagar :D



Hihi två till bilder !

Asså det snöar jäätte mycket nu!! Så Happy jag blir. Äntligen kommer snön och jag hoppas att den ligger kvar. Hahah, det känns som om jag aldrig sett snö förut? Synd att man inte har en egen kamera då skulle jag ta hur mycket bilder som helst!
Men jag önskar mig en i Julklapp  iaf.!
Åhhhhh, kolla SNÖN ! :D
Alla klagade på att det var så kallt när jag öppnade dörren så jag smög upp på balkongen, så det här är vårt balkong räcke med Snö.

Den allra första snön fångad på Bild !

När jag såg att det började snöa så sprang jag och tog min syrras systemkamera och tog några bilder på den första snön! Tagna med Nikon D3100 Pictures by Me! (Kopiering tillåten så länge mitt namn/länkning skrivs under)


Ni ser ju vita små prickar (:


Jag ser det snöar! Och våran mark har blivit lite ljusare. Hoppas snön ligger kvar!!


Kolla på den här bilden. Hur mycket snö är inte de? (;

Puss

Snö blandat regn

Kollade  på Fb att alla hade skrivit att det snöar. Ja bah: Hmm... jag ser ingen snö iaf. Sen så kollade jag på min grannes hus som är gult. Då ser man små små vita saker i luften.
Så jag antar väll att det är snö. Men det ser mest ut som snöblandat regn.
"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väll roligt hurra! Nu är det vinter, nu är det vinter som vi har längtat hurra..?"

England

- Someday, im gonna travel to England




1789446_4eeb3bd8ec8d83711d000010_large

Ben & Jerry + Pizza i mitt <3

Hahaha, Mamma har köpt ben & jerry glass till mig och min syrra som vi ska dela på. Jag bestämde smak: Cookie Dough . Haha, min syrra gillar inte den så jätte mycket men tur för miiiig!
I vanliga fall så gillar jag Pizza. Men sen kom jag in i en period där jag tyckte pizza var äcklig och fettigt. Lite så tycker jag fortfarande men det finns en as god pizza som man värmer i ugnen. Dr Oetker. Den är iaf jääätte god!
Yeeey !

:O

Jag har 97 sidvisningar! Sjuuuuuuukt
Här kommer några bilder som jag inte lagt upp förut. Tog dem i Onsdags när jag var frisk .
.
Carpe Diem..
.

Good morning people !

Hur mår ni? Själv har jag halsont. Känns som om .. nä det går inte att förklara. Men jag kan knappt prata. Det gör bara  ont,  och jag låter som en jag vet inte vad! Så tråkigt att va sjuk :(( Måste liksom gå nästa vecka för att:
  1. På Måndag har vi Jul pyssel!
  2. På tisdag har vi filmkväll med klassen, sen på Spanskan så får vi ta med Godis och läsk.
  3. Och på Onsdag så har typ alla lärare ngn teater sak i Gympasalen och då slutar vi.
Så nästa  vecka blir chill.
Nu dricker jag Té som inte hjälper så mycket, men men.

Uptown Girl

Tumblr_lw874izpfc1qgj29xo1_500_large

yeeey !

Nu så funkade min header att sätta in. Jag hade missat att ta bort en sak. Men nu är det löst! Blev en väldigt "Julig" design, så tänkte då passa på att slänga in "Julens" låt. Eller asså, jag tycker den här låten är bra.
Jag älskar låtar där det är flera som sjunger. Som på t.ex We are the world med Michael Jackson, den nya versionen är också bra. Den som dem gjrode för att dra in pengar till Haiti när det blev jordbävning där. Remember?

Hm

Jag har gjort en header men den vill inte komma upp? Någon som vet vad det är för fel eller vad jag kanske har gjort?????

True words

IxxHatexxHim
Love means that you always should - never let him/her go, always stand him/her close, hold him/her until the last moment. Love him/her forever and ever, AND always kiss him/her under the mistletoe<3

scienceoffear -



Hiss & Diss

Var länge sen jag körde Hiss och diss så nu kööör vi!

1. Systemkamera! Det är inte så konstigt att jag hissar. Själv önskar jag mig en systemkamera.
2. Julafton/Jullov! Fett skönt att sluta skolan. Visst känns det konstigt att det är Julafton nästa vecka? Allting har gått alldelles för fort. Det känns som om vi precis slutade sommarlovet :S
3. Andra bloggar & Facebook. Haha. Vilket liv man haaaaar! Det borde finnas en: "I don't care" knapp på Fb
1. Djurplågeri!! Fyfan säger jag bara. Djur är väll lika viktiga som oss människor?!!?? Hallå? Tycker även misshandel på människor också är förjävligt. Kan man inte göra något åt de?
2. Skolan ! Usch. Fett jobbigt att gå i skolan. Först gå upp kl 7.  Sen sluta halv 3. Massa läxor och prov Hade ju prov idag....
3. Att va sjuk. Finns inget kul man kan göra och man mår bara dåligt .
Bye bye

Ny kategori

True Words - I den kommer jag lägga upp bilder från weheartit, texter osv! Sånt som stämmer in på livet liksom

Sjuuuuk !

Tjenare allihopa! Nu är det så att jag är sjuk. Så stannade hemma från skolan. Vill inte smitta några och vill inte bli mer sjuk. Får se om jag går imorrn också. 
Ska snart gå ner och kolla på Tv. Visst, det kan jag göra i mitt rum men har bara 1:an 2:an 4:an och 6:an. Så jaa..
Vad ska ni göra idag? Blev inget matte prov för mig så kommer säkert få göra det på måndag i guess.
Puss sålänge. Har inga bilder....

Ny klippt !

Först blev jag sådär  nöjd, tyckte det blev kort Heheh men nu älskar jag det! Det blev väldigt fint med lite kortare hår ! Mitt åhr var innan långt, tovigt, trassligt och tuuuunt! Men nu är det mycket bättre.
Efteråt stannade jag och mamma på Coop. Vi köpte glass för jag har fått ont i halsen. Alla i min familj har haft det, så det är väll inte så konstigt att jag också får det. Men jag brukar alltid vara först med att få de?
Nu kollar jag på tv i mitt rum, och ska snart plugga. Matte prov imorrn, men får se om jag går. Det känns som om jag kommer ha mycket ondare imorrn. Jag vet, alla kommer bah: "Du skolka för att du inte ville göra provet" osv osv. Aja.. 

Före:
Efter:
Lite skillnad iaf ;)
Puss

Kuuuuuuuuuuuul. Matte prov imorrn

Usch vill inte gå t Skolan imorrn. Hatar matteprov. Ska förresten klippa mig ikv kl 8. Kul och intressant va?
Iaf så ska jag typ göra läxan nu. Kanske... får se.... haha. Har inte så mycket att skriva så ja.

Statistiken går låååååångsamt upp !

Tja tja ! Har märkt att min statistik går jätte långsamt upp. Men den går upp iaf ! 
Nu är det så att vi har matteprov på Torsdag, och jag har slarvat bort min läxa! I läxan har vi ett tjockt matte häfte som vi kan öva på, och så har vi oregelbundna verb på Engelska. Det har vi på Fredag. Och jag fattar nada av det, så Time to start training eller vad säger ni?
Idag hade vi också Lucia tåg ! Först när vi uppträdde i Gympasalen, för alla klasser & föräldrar så gick det inte så bra, men sen gick vi upp till ett  Sjukhus och uppträdde för invandrare. Då när Jag, Fredde, Bella, P och Natta sjöng Hallelujah såg jag två stycken i publiken som började gråta ! Aww ^^
Så, så duktiga är vi då.. Höhö. Nej, men serii. Nu ska jag... inte göra ngt. Usch, vi har matte imorrn :( Jag vill INTE ! Aja. Jullov SNAAAART !

Tja tja alla readers !

Hur mår ni idag ? Själv mår jag blandat, Lucia imorrn som blir kul i guess, men sen matte prov på Torsdag ! Kommer gå åt skogen känner jag redan nu. Men men..
Just nu gör jag inget, väntar på min pizza i ugnen, så ja. Det blir Pizza t Middag !
Vad ska ni göra resten av kvällen? Puss !

Nu går jag till Skolan !

Tagga för Lucia träning. Måster typ gå upp 6 imorrn. Eller halv 7 :( Idag har vi Lucia träning nu på morgonen. Och imorrn har vi riktiga lucia tåget för föräldrar och så.
Juste, glömde lägga upp bilderna, men om ni påminner kanske jag gör det ikväll. Får se... Puss !
(Bild ur arkiv)

Lekte lite med Webcamen

Jag har inte världens roligaste webcam, men lite ändringar kunde man göra ;)


Piiiink
Närbild
Schh..
I love my lips, OK?

VATTEN ! + Bilder

Kom precis hem från en promenad på Ringvägen. Blev så törstig så drf har jag vatten som rukrik.  Det blev några bilder med mobilen och systemkameran. Tänkte lägga upp några med mobilen nu, men ikv kommer bilderna med systemkameran
The sea
.
.
.
.
.
.
Puss

Nu går jag !

Ska gå ut en snabbis  med mamma och min syrra. Skönt med lite luft i lungorna.
Vad ska ni göra? Ska sen åka och hämta mina vingar. Då får ni se hur dem ser ut !
Puss

En snabbis med Bella & Sandra

Tjo tjoo! Bella och hennes kompis Sandra hade vart ute, och skulle ta bussen hem, men den gick några minuter senare, så gick ut på trottoaren och snackade lite med dem.
Japp. Ville bara skriva det.
hur ska eran kväll fortsätta? jag ska snart sova. Imorrn är det 3:e advent. Tiden går sjukt fort..

Bilder kommer snart

Vi har gjort en brasa i vår .... aa vad det nu heter, min syrra laddar sin systemkamera så hon kan ta fina "eld" bilder. Så tänkte lägga upp dem.
OCH kanske göra en ny header om det blir riktigt fina bilder ;)
Puss

True Words - Adele

Producent till Adele: - Du måste gå ner i vikt! Adele - Jag gör musik för öronen, inte för ögonen. <3
<3

...

Är det fler än jag som känner igen sig?

Hahaha, 60 kr än sålänge !

Haha, Vet att jag verkligen inte kommer få en kamera, men jag samlar till än! Har hittills bara 60-70 kr hahaha. Gillar min spargris (:
Yeeeeeey ! Hahaha

Vad jag fick av P & Bella

som sagt så orkade inte vi vänta tills Julafton så vi öppnade alla paket igår. Jag fick:
*Hårspray , behöver verkligen det.
*Body Splash.

Det fick jag av bella.
*Hawaiin Tropic läppglans. Luktar as gott!
* Foot Scrub med melon doft.

Det fick jag av P. Tack älsklingar !<3
har provat mina kläder som jag ska ha på Måndag, vi ska köra igenom allt på Måndag, sen ska vi uppträda på Tisdag.. För er som missat så pratar jag om Lucia tåg...
Här är sakerna jag fick!
Haha, my lips look strange..
Yeah
Hairspray in my <3
Body splash !
Och 2 bilder på lilla jag !
Jag tycker jag har fått tunt men långt hår :/ Långt är bra, men tunt....
Det örhänget jag har på bilden är mit favorit örhänge! Men har tappat bort det ena :/ Är fortfarande sur trots att det hände förra året.......
Ajapp. Pussssssss nu ska jag äta goood mat!

Tja tja. Haninge - Hemma. Nästa - Hem t P

Tjenare alla människor ! Läxförhöret på Europa gick as bra. Kunde allt förutom Huvudstäderna man inte behövde kunna ^^
Har vart i Haninge. Kom hem nyss. Köpte Julklappar t Bella & P. Ingen orkade vänta tills Julafton så vi ska sova hos P (IGEN) och kolla på Grinchen - Förstör julen medans vi öppnar paketen ^^
Imorrn ska jag och min syrra gå på stan. Då ska vi handla Julklappar till mamma och pappa. Meeeeeen, har inga pengar :/ Har 30 kr..... 
Ajapp, får se vad som händer. Mamma är i Stockholm och är ute på middag med några kompisar, sen ska hon sova över hos min moster, så min mamma och Farmor kommer ner imorrn. Ska bli kul att träffa Farmor igen :DDD
<3
Har inte så mycket mer att skriva men har fixat fram världens tråkigaste Ängel - klädsel. Det består av: Vita knästrumpor, ljus grå tights, en vit bas tröja, och vingar och lockigt hår ! Inte så kuliga kläder men bättre än ingenting.
Puss !

Friday Tomorrow !

Imorrn är det äntligen Fredag ! Börja räkna ner dagarna till Jul nu ! . Ska åka t Haninge och kolla efter en tröja till Lucia tåget, och tänkte köpa Julklappar t några kompisar, men då får dem vänta utanför butiken ! ^^

På Fredag ska kanske jag P och Bella och kke Fredde sova hos P. Skojigt. Vi ska kolla på Monster House. En film som jag och P såg när vi var små. Kommer ihåg att vi tyckte den var jätte '
läskig så får väll se vad man tycker nu ^^
Yeah !

Europa

Har det i Läxa tills imorrn. Att kunna alla Europas länder, och om man kan så ska man också skriva ner Europas länders huvudstäder. Wish me good luck ! 
Kan länderna hysat bra, men inte huvudstäderna. Men man skulle skriva huvudstäderna om man kunde några, men jag kan inte alls många. Aja

Det här programmet kör jag i. Seterra 4.0 Sök på Google så kommer du kunna ladda ner det.
Bye

Bad update... yes, iknow

Har inte uppdaterat, men har inte haft tid ! Har haft fullt upp med skolan osv. Idag hände det inte så mycket i skolan. Samma gamla vanliga plugg...

Ska snart sätta på Seterra och köra några länder. Seterra är ett program med alla länder osv så ska man klicka på dem länderna som är rätt. Laddade ner det igår för vi har i läxa tills imorrn att kunna alla Europas länder. Och visste det förns igår.. man bah kuuuuuul.
sen så är det snart JULAFTON ! Ska åka t Haninge imorrn med Bella<3 P<3 och kanske Fredde<3. Ska köpa Julklappar till dem men då får dem vänta utanför butiken. Spelar ju inte så stor roll om dem vet vilken butik det är??? 
Ska också kolla på Ängla tröja. Alltså någon klänning tröja eller blus. Får se vad jag hittar. Måste fråga mamma & pappa om jag får pengar..... Hm....... Aja.
Puss sålänge !

Volleyboll Turnering !

tja tja ! Jag och P sitter hemma hos mig och gör typ inget. Vi övar lite på gitarr som vi har senare ikv. Idag hade vi volleyboll turnering. Det var första året för oss men vårt lag kom till finalen och vi förlorade finalen pga saker. Men vi kom 2:a iaf vilket var bra ;) 
Nästa år då jävlar ska vi vinna ! Haha (;
Nu ska vi äta och spela gitarr. Har inte så mycket mer att säga men byee

Uppvisning på kulturskolan imorrn

Jaop, ska spela Gitarr på kulturskolan imorrn. Vi ska spela: Betlehems Stjärna. Kan den inte ens utantill nu, så måste nog öva öva och öva tills imorrn !!
Tänkte även hinna duscha och kanske våffla håret. Det blir så mycket volym då !. Vi ska också ha Volleyboll turnering imorrn mot 2 andra skolor. Kommer gå skit känner jag ;] 
Ajapp. Puss sålänge !

Stort behov av vingar!

Inte för att jag vill "Flyga" bort eller så, men ska va en Ängel på Lucia. Och hittar absolut inga vingar alls ! Någon som har ett par ;) Helst med Fjädrar hahaha...

Typ såhär eller
Såhäär ! dem här var ju fett snygga :O

Hemma från Skansen !

Det var superkul och har tagit några bilder som jag tänkte lägga upp. Det var mycket "gammel" dags feeling. Det kändes som att vi hade spolat tillbaks tiden. Har iaf lite bilder från Skansen som jag tog.
Jag tog fler bilder men alla kommer inte upp
När vi hade gått en bit gick vi upp och kollade på något som heter Rose Garden. Det var inte så där "jätte" speciellt.
Det var fin utsikt över Stockholm.
Så såg utsikten ut.
Vi såg en Påfågel som gick lös. Den var huuur tam som helst!
När vi gick hem hade dem tänt lampor i träden. Så var ju tvungen att ta bild.
Sådär såg det ut.
Träääääd.
Yaaay !
Det var min dag. Det var jätte mysigt och vill gärna åka dit nästa år.
Puss ! Får se om jag bloggar ngt mer. Måndag imorrn :(

Hemma, men ska snart tbx

Tja tja! Vi hade as kul igår. Men är ialla fall hemma nu, men Bella och jag ska ta Bussen hem till P och så ska vi sova en natt till ! Fett  kuul. önska jag kunde ta med datorn men har inge trådlöst internet eller vad det heter. 
Jag har packat ner lite filmer. Bland annat Sex and the City 2 och Mamma mia. Yaaay. Älskar filmerna. 
Både Bella och jag ska till Stockholm imorrn så vi kan inte vara uppe så sent som vi var igår (kl 2-halv 3) haha men jag ska åka t Stockholm vid 10 och Bella ska åka efter lunch, men vi tar ändå samma buss hem. 
Jag har ju världens snyggaste låne tröja på mig! Jag och bella fick låna dem här tröjorna av P's mamma. Vi kommer också få sånna någon gång i livet. Dagens outfit! asså det är typ storm ute. ville bara säga det. Puss
Gymon.se Där dansar jag Zumba osv :D
Byyyee

Omg, vet inte vad jag ska skriva.

Tjena alla människor. Ska t bussen om 1 timme. Pappa ska med så han kan ta ut pengar t mig. Sen tar jag och Bella bussen t Coop och träffar P där. Så köper vi ngt sen ker vi hem t P och flummar ihjäl. Kul kul.
Så jag kommer nog inte uppdatera något mer så det här blir sista inlägget för idag. Puss

Äntligen Fredag !

Nu är det äntligen Fredag! Dagen man längtar efter när det är måndag. Idag ska jag sova över hos P. Bella ska också med.
P's frisör bor i Stockholm så hon ska åka dit och klippa sig. Sen vet jag inte om dem skulle gå i stan? Men hon kommer hem 9 iaf. Så då ska jag o Bella ta bussen dit. Vi ska sova på en jätte stor luftmadrass ! Det är en dubbel. Fett kuuul :D 
Sen ska vi ju också vara uppe hela natten ;)
Puss

Nu har jag pluggat ihjäl mig så vi får hoppas på det bästa!

Fick göra No läxan i sista minuten för att jag tappade bort den. Men det gick bra. Fett jobbigt läxa. Asså inte svår eller så, men man var tvungen att ta fram så mycket saker xd
Sen har jag pluggat till Spanskan inte så mycket idag, men annars har jag jobbat på bra! Känner att jag kan det mesta förutom några svar, och jag kanske får några stavfel. Men men..
Så därför har jag inte hunnit blogga. Men i helgen blir nog bloggen som vanligt igen ;]
Hade Utvecklings samtal idag. Och vi kommer ju få A, B, C, D, E, F som betyg istället för MVG, VG och G. Och min lärare har förklarat förut för våran klass att B är som MVG. Och att A är som typ MVG+ . Okej det sa hon inte, men typ. Och om hon skulle ha satt betyg på mig skulle jag fått B :D Alltså typ ett MVG.. Åh, jag vill ha betyg nu bara för de ;O

Fast ja... På Fredag (imorrn) ska jag t Stan med min syrra och köpa Julklapp till mamma & Pappa osv! Sen så får vi se om jag sover med P och Bella. För jag tror jag skulle åka in till Stockholm på Lördag, så kan inte sova då. Men vi får se. Det här inlägget blev väldigt långt, så vi livar upp det med några bilder vettja :)
Jag vill ha Julafton och Snö NU !


Taken by Me


Får en mystisk känsla av den här bilden, Tagen av MIG :D


Bokeh


Ja...

Jaop


New taken


Godnatt !

Utvecklings samtal :O

Usch vill inte, haha. Men fick faktiskt bra omdöme, så ja.. Imorrn har vi Spanska prov. Kuuul not! Men känner mig hyfsat säker. Men ska plugga lite när jag kommer hem sen.

Asså guuud, jag bara LÄNGTAR till Helgen. FÖR: På Fredag ska kanske Jag, P och Bella sova. På Lördag ska jag åka in till Stockholm. Ska kanske sova hos min ena moster på Lördag, sen på Söndag (2:a Advent) Ska gå på Julmarknad på skansen med mina mostrar, mamma, min syrra och mina kusiner. Vet inte om mormor skulle med?

Så, man kan ju säga att jag LÄÄÄÄÄNGTAR !
Vad ska ni göra i Helgen då? Puss

RSS 2.0