Goood morgoooon

Tjaaa, sitter nu vid datorerna f;r mamma och pappa f;rs;ker kolla upp bussar som g[r till hamnen typ sen ska vi ta en f'rja ;ver till Zakynthos. S[ kommer inte blogga p[ en vecka som ni kanske vet! Juste, funkar blogg.se appen?
 
Vi ska snart packa ihop v[ra grejer. Lite synd f;r trvis bra p[ det h'r hotellet haha..
 
Anyway,m[ste dra nu. S[ h;rs om en vecka. Puss
 

Update från Hotellet

Tjaaaaaaaaa. Jag & syrran ligger i vår säng på vårt rum på hotellet. Lyckan vi fick när vi httade MTV på Tvn . Haha! Idag tog vi taxi lite längre in i Aten typ. Där vi bor är det väldigt stökigt område osv. Anyway så vi skulle shoppa lite till Zakynthos men hittade ingenting faktiskt. Hm.. 
 
Vi åker btw till Zakynthos imorrn. Först buss 4 timmar, sen färja över till ön i 1 timme. Puuhh, hur ska jag orka haha..
 
 
Wifiet går så segt så kan inte ladda upp några bilder, det får ni se när jag kommer heeeeem !
 
Puuuuuuuuuuuss !
 

Greeeeeeceeee

Hello. Igar var vi uppe p[ Akropolis. Sa himla jobbigt att ga upp dit & och vart vatten va typ slut. Sa varsta painen. Men sa vackert det var! Man sag verkligen ut over hela Grekland. Underbart. Och ni som undrar vad Akropolis ar, har for mig att man bygde det till Guden Atena tror jag. 400 ar fore kristus sa det ar ju liiiite gammalt. Vissa tvivlar pa att manniskan har bygt det eftersom att det ar sa hogt och dem hade ju inga lyftkranar pa den tiden. Sa vissa tror att det ar utom jordingar.. Vad tror ni? Utomjordingar eller mannskligheten?
 
Idag ska vi iaf shooooppaaaaa. Whoop whoop. Hihi, nej nu vill min syrra ha internet. Bloggar kanske mer imorrn. Juste, imorrn aker vi aven vidare till Zakynthos sa kommer inte blogga nagot pa en hel vecka.
 
Btw, har ni det soligt dar hemma i Sverige? Vi har det. 30-35 grader & sol! ;)
 
 

JAG LEVER !

Tja, sitter pa hotellet just nu och bloggar hihi. Dem har iMacs sa man maste ju passa pa att blogga. Igar sa var det en lang dag med flygning osv. Skont att det ar avklarat jus nu.. sen ska vi ju flyga hem oxa men jaja..
 
Vi har precis atit hotell frukost. Yummi ! Vi ska snart upp pa hotellets tak terass & gymma och bada i poolen dem har daruppe.
 
Vi at middag pa takterassen igar och man sag ut over hela Aten. Sa awesome. Vi sag nar dem tande upp hela Akropolis. Sa vackert.
 
Vi ska aven aka till Akropolis idag. Kul kul.
 
Nej nu maste jag ga! uppdaterar kanske mer sen. Puss !
 

Hejdå sverige, ses om 2 veckor

Jag gick upp kl 11 idag, sen tillbringade jag dagen med vänner och nu har jag hållt mig vaken hela Natten. Varför jag håller mig vaken är för att jag hoppas kunna sova på planet som jag redan sagt. Planet går kl 9 så kommer ha dygnat när vi är framme i tyskland. Vi mellan landar ju..
 
Men ja! Hörs om 2 veckor om jag inte får tag på något internet. Puuuuuuuuuss 
 
 
 

About Greece

Har inget annat att skriva så tänkte skriva om vad som gäller nu/imorrn
Snart ska jag packa, duscha (ska skrubba mig, brännan tar mer då) sen ska jag lugna ner mig med en kopp varm choklad. Har blivit lite mer flygrädd faktiskt...
Ska vara vaken hela natten eller aa tills kl 5 så jag blir trött så jag somnar på flygplanet & slipper genom lida flygresan. Fast tror jag kommer somna på tåget istället. Vi ska ta tåget till stockholm sen tar vi "Arlanda Express" till Arlanda. Går på Starbucks & lite så. 
Sen går planet vd 9 ! Tar med mig datorn så jag & syrran kan kolla på film, men hoppas vi har internet på hotellet så jag kan blogga. Annars kommer MASSA inlägg eller aa, framför allt bilder. 
 
Nej nu måste jag packa! Byeeeee. Kanske mitt sista inlägg eftersom att den där fking appen inte funkar! annars hade jag kunnat blogga från Arlanda..
 
Jag klagar inte på att åka till Grekland ;)

Lite om dagen -Lördag

Hej hej ! Idag var jag med Brate & Natta. Först åkte vi till Hamnvik för dem skulle bada? Hur kan dem bada i det här vädret? haha. Molnigt och usch. Jag badade inte för var inte alls sugen & vill inte bli sjuk tills Grekland.
 
Sen cyklade vi hem till Brate & kollade på film. Sen cyklade vi tillbaks till Hamnvik för att Natta ville bada igen. Sen cyklade jag hem!
 
Nej men nu ska jag ladda ner lite filmer som jag & syrran kan kolla på, på flygplanet. Sen ska jag packa. Har inte hunnit göra det & vi åker om 9 timmar. Det är nära nuuuu !
 
old pic

För er som kanske undrar..

Jag har med mig min iPhone hela tiden, så då är det ju såklart att jag bloggar från den! Men nu när inte appen fungerar så tänkte skriva vad jag brukar göra eftersom att jag har alla bilder i iPhonen.
 
Vi säger att jag är på Grönan. Då vill jag såklart blogga om det. Jag tar någon bild på en karusell. Sen mailar jag bilden till min mail. Då sen när jag kommer hem går jag in på min mail & sparar den bilden till datorn.
 
Snabbt, smidigt & smart för dig som vill lägga upp iPhone bilder i bloggen. Fast annars är det väll bara o vätna tills appen fungerar igen.
 
Men så gör jag medans den inte funkar.
 
Puss !
 
 
 
"Ett gott skratt förlänger livet"

Midsommar afton

Nu har jag precis kommit hem från min farbror. Dem andra satte sig ute i solen men jag kastade mig över datorn för att göra ett inlägg ;)
 
Här kommer lite bilder jag tagit under dagen. Visste inte vad jag skulle ha på mig, men tillslut blev det svarta shorts, ett linne & jeans jacka
Ungefär kl 11 imorse så cyklade jag till stan för att göra ett sista försök med att hitta någon klänning & skor till Grekland. Har bara 1 par flipp flops och ett par gladiator skor & typ 1 klänning. Har fler men dem är inte strand klänningar direkt..
Men hittade ingenting! Fast kanske inte så konstigt, vi bor i nynäs & det finns typ inga affärer alls här.... men då hade jag iaf på mig mina shorts som jag köpte igår när jag var i Haninge med min syrra. Så här får ni bättre bild på dem!
Sådär! Min farbror har byggt en dag bädd. Typ som en sol stol som man kan ligga i. Jag låg i den & så att det fanns klöver under så började såklart leta efter en fyrklöver. Och jag hittade en! Whiiiooooo.
 
Inte så mycket fokus men jaja. Det är awesome väder oxå ;)
 
Puss !

Glad Midsommar !

 
Idag är det midsommar! Riktigt härligt väder, blåser bara lite. Är just nu hemma hos min farbror med släkten & har precis ätit lunch. 
 
Senare ikväll ska vi hem till oss och grilla. Då kommer även mina kusiner! Weeey. 
 
Hittade även en fyrklöver ! Hihu..
När vi kommer hem slänger jag upp ett inlägg med bilder. 
Puss !

Ett litet inlägg innan jag drar

Ska snart springa mot tåget för ska till Haninge C med syrran & köpa det sista inför Grekland som jag redan sagt 1000 gånger.
 
Vi missade halv tåget så nu får vi ta fem över tåget istället...
Eftersom att blogg.se appen fortfarande inte fungerar så får jag blogga från datorn lite snabbt. 
 
Här är dagens outfit + facelook
 
Shorts-?
Bandeu tub- Gina tricot
Linne-Gina tricot
Jeans jacka- H&M
 
(orkar inte vända bilderna)
 
Provade att locka håret med platt tång. Tycks?

Lite om dagen !

Först när jag vaknade så gick jag upp, käka frukost sen var det bara att ta på sig bikinin för det var ju jätte fint väder. Gick till skolan (uuhh) och nötte Hilma sen gick vi till Nixta & låg där och solade & badade. Det var faktiskt väldigt varmt i vattnet. Härligt. Sen sä gjorde vi inte så mycket. Snackade och så.
 
Nu ligger i soffa och är fett trött. Kommer somna snart.... Ska även börja små packa tills på Söndag för har ett späckat schema: Torsdag-Haninge Fredag-Fira midsommar med släkten Lördag-Va med Natta Söndag-GREKLAAAAAND!!
 

Uppdaterar mer snart byeee

Hittade den här lilla saken i garderoben..

Kollar igenom mina sommarklänningar som jag ska ta med till Grekland. Hittade den här i garderoben! Tror dock inte att jag ska ta med den till Grekland för kommer inte använda den. 

(Ja, jag har bloggtorka!) 


What do you guys think...?

Godmorgon ! Eller... god eftermiddag..

Vaknade 1-halv 2 och spelade på mobilen till kvart i 3. Nej asså nu får jag sluta sova bort dagarna. Man hinner ju knappt göra något!

Tänkte ta ner min resväska och packa eftersom att jag åker nu på Söndag, men orkade inte. Haha. Sååå just nu kollar jag på Tv & har så j*vla tråkigt. 

Vet inte vad jag ska göraaaaaa. Får se om jag går ut och fotar lite. Det bara blåser som in i !#¤"&/7)6"#% annars är det sol. 

Nej men nu så ska jag kanske ut. Heiiidoo 


Oredigerad, tagen med iPhoooonen

Zoom objektivet till iPhone !

För dig som vill kunna zooma mer & har en iPhone. 340.- på Teknikmagasinet




Starbucks !

Mitt liv kan inte bli så mycket bättre! Haha jorå. Va på konsum nyss & såg då Staaaarbuuuuck latte! Har vetat om det ett tag nu att det finns på konsum men har aldrig smakat. Så köpte den & har nu smakat den.

Gillar inte Latte/kaffe men kände mig tvungen att smaka. Haha köpte choklad smak och den var inte god! Kommer inte köpa den igen kan jag säga, men tips för er som gillar kaffe/latte


Orkar inte vända den. Jag ska nog göra en kopp choklad istället. Kommer även besöka Starbucks på Arlanda (!!) men då tar jag INTE kaffe/latte ;)

Nya blogg.se

Blogg.se har ju gjort om typ hela temat. Tycker det är mycket mer bättre. Enkelt liksom. Första gången jag loggade in på bloggen och såg att dem hade bytt tema tänkte jag: DAAAAAFUUUQ ?! meeen nu äre kuuul. 


Vill blogga men vet inte vad jag ska blogga om? Har typ gjort 1000 inlägg med sånhär text: "Åhh, vad ska jag blogga om? Hej, här sitter jag 4-ever alone, llalalal" osv. 

AHAHAHA vilket liv...


Here comes the sun, little darling..

Jahapp. Jag har inget liv så sitter här inomhus 4-ever alone. 

Nej men, vad ska jag göra imorgon? Vill inte sitta inne varje dag och inte göra något.. om det var sol kan man ju sola. Får väll hoppas på sol imorrn så får jag gå ut & steka lite. Heeeeelt själv... hör av er om ni vill göra någe imorrn 0760507457. JA. Jag har inget liv.

Eller så... ska nog fota snart. Nee orkar inte. 

Haiiidoooo


Livlös dag..

Vaknade 2 & låg i sängen tills 3. Idag när jag gick upp var det mulet och fult väder. Svensk sommar? 

Men senare typ nu har det spruckit upp och solen har kikat fram lite. Har absolut inte gjort något alls idag. Bara kollat på tv. Blev lite sötsugen så gick upp på stan och köpte en glass. Hihi..

Nej, men nu ska jag kolla på lite kläder som jag ska köpa till Grekland. Jag åker på Söndag, så kommer inte blogga på 2 veckor "/ Buhu :( Ni får tåla er! Kommer bli massa inlägg med massa bilder från Grekland sen när jag kommer hem.

Puss !




Bikini tips

Efter Skolavslutningen var jag med Bella. Vi gick runt lite på stan då, & hittade en jättefin bikiniöverdel. Så köpte den ;) 

För någon dag sen köpte jag en underdel oxå.. intressant? Anyway. Tycker den är väldigt fin & stort tips om ni inte hittat någon fin bikini om ni nu är ute & letar efter det. 

129:- för överdel & 129:- för underdel.

Finns att köpa på Lindex

Trekants BH - 80% Polyamid,20% Elastan
Tangatrosa - 80% Polyamid,20% Elastan

Planer för veckan !

Blogg.se appen har slutat fungera. Men den börjar säkert fungera snart. Min dator har blivit väldigt seg, då jag laddat ner filmer osv. Så orkar aldrig sätta på den nu förtiden & blogga. Så jag bloggar nästan ALLTID från mobilen.

Och nu har ju blogg.se gjort om hela systemet så det är därför appen inte funkar. Men den kommer fungera snaaaaart hoppas jag...
Just nu har jag SOMMARLOV! Fett awesome. Imorrn ska jag typ va hemma. Chilla lite med syrran typ. Hoppas det blir fint väder så man kan sola! Tisdag vet jag inte. Onsdag kanske åka till Haninge med syrran & shoppa det sista inför Grekland. Om det blir dåligt väder åker vi in på Onsdag. Annars någon annan dag.
Sen på Fredag är det Midsommar. Då ska släkten först ha Lunch hos min farbror. Sen ska vi grilla hemma hos oss på kvällen. Mysigt! Mina kusiner kommer även & då får jag träffa Ziggy igen! (deras huuuund) 

Men ville bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever. Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt från datorn medans appen inte funkar.

Hugs & kisses 

Då ska vi se om min webcam funkar... ja men där fick vi ju en lagom suddig bild på mig!




Åka båååt

Nu ska jag & min familj provåka min farbrors båt. Flytväst =check !

Dålig uppdatering

Tja ! Förlåt för den dåliga uppdateringen men kommer inte in på blogg.se app. Skumt..

Just nu sitter jag, Hilma & min syrra & solar. Fett nice.

Iförrgår var det Nixsta festen. Det var fett kul, träffade människor, snackade och dansade. Awesome helt enkelt! Nej men nu ska jag vara social. Puss !

Sola & bada i Pina Colada

Vad ska man skriva nu då? Ligger på stranden me Bella & solar. Blir inget bad för min del. Har ont i halsen & vill inte att det ska bli värre.

Får hoppas på lite färg istället.


Summer 69

Ska ner t Hamnvik elr 10:an & sola. Köpte en ny bikini överdel. Svart med guldiga dödskallar !


At the Thai!

Sitter på Thaien nu med Bella och vi ska typ äta lunch kan man väll säga. Tog sushi faktiskt. Så gott !

Efter Thaien ska vi hem t Bella, sen kmr min mamma och hämtar mig för vi ska äta middag hos mormor & morfar.

Sen tar jag bussen till Bella så går jag, Bella & P till Nixstafesten.


Nu går man inte på Svanis längre...

Min skola är upp till år kurs 6. Så efter sommarlovet går man på Gröndal.

Tack för dem här underbara, missbildade 7 åren! Åh vet inte vad jag ska skriva men Svandammsskolan kommer alltid va min skola liksom. Och NI kommer ALLTID va min klass❤


Skolavslutning idag då

Tja, har precis fixat håret osv. Sitter nu & väntar på att klockan ska slå halv 10. Då ska vi samlas i i klassrummet för sista gången. Allra sista avslutningen på Svanis...

Efter ska jag & Bella käka på thaien. Kanske några fler ska äta, jag vet inte. Sen drar vi till Nixsta festeeeen. Whoop whoop.

Puss & Hej leverpastej


Filmkväll

Tjaaa! Sitter i skolan nu & vi ska ha filmkväll.

Våran allra sista filmkväll ...

Haha imorrn är sista dagen innan vi slutar skolan. Fett nice snart sommarlov!


Just girly things

Har precis duschat & satt på en ansiktsmask.

Nu väntar en kopp choklad & den nya säsongen av Pretty Litte Liars!

Puss & Godnatt


Två dagar kvar !

Omg! Jag går i skolan imorrn ! På Tisdag sen på onsdag är det skolavslutning!!!! Tror jag dör på riktigt.

I sommar blir det full rulle. Grekland om 2 veckor, och kke åka till Värmland & Gotland med vännerna. Awesome.

Den här sommaren kommer fan bli bäst.

Eftersom att jag inte kan hålla mig så får ni se outfiten på skolavslutningen!

(det på bilden plus ett par svarta skor)


Blonds have more fun.

Tjaa! Jag ville liksom fixa mitt hår. Först ville jag tona det mer brunt, men det fick jag inte. Så då gjorde mamma slingor i håret. Asså blonda slingor för ville göra något med mitt hår!

Och nu är det klart & mitt hår blev typ blont igen. Så... Välkommen tillbaka blonda hår. Måste erkänna att jag saknat dig lite..


Duschen...

...är det bästa stället att tänka på. Och sjunga...


Skolavslutnings grejer = Check !

Hittade allt jag behöver! Klänning & jeans jacka. Här är en sneakpeak ;)


On My way to Haninge

Nu gör vi ett till försök om att hitta klänning & jeans jacka haha.

Måste ju ha en skolavslutnings klänning ;)


(dagens outfit på bilden under)


Dagens lunch

Känslan när man hittar en pizza i frysen <3


Bästa kvällen på länge !

Tjaa! Kom hem igår från Nicki Minaj konserten. Det var awesome men såg inte ett piss.

Först igår var ju var klass i Stockholm på ngt museum. Då såg jag Caty från djungelns drottning ! Hihi.

Sen på konserten så gick vi till toaletterna & då stod Caty där igen! Sen när vi gick ut från toaletterna såg vi henne igen. Haha liiiite coolt eller ?

Men konserten var grym & det känns konstigt att ha sett henne irl ! Har filmat lite men behöver datorn för att lägga upp det. Så uppdaterar mer snart. Puss !


Niiicki Miiiinaaaj !

Är på annexet nu & ska snart se Nicki Minaj. Omg säger jag bara. Omg !!!!


Sorunda Festivalen !

Kom nyss hem från Sorunda. Var ju där på typ festival.

Vi fick bästa platserna, vi stod allra lägst fram vid själva staketet där "säkerhets vakterna" och banden går!

Först var det ett band som jag inte vet namnet på som spelade. Nuddade allas händer & den som spelade bas höll basen mot publiken. Och vi stod ju längst fram så vi hann nudda basens strängar hahha!

Efter det vare PANETOZ ! Åh herregud vad alla dansade! Så jävla kul! Blev dock knuffad väldigt mycket av folk som trängdes sig fram...

Av Panetoz nuddade jag 1 elr 2s händer! Hihi!

Efter det vare slut så då åkte vi hem! Här är 1 från Panetoz. Min mobil dog så han inte filma mycket, och jag dansade så det är väldigt rörigt. Hoppas det går att kolla på!




Vet inte om videon funkar att se på, men hoppas!


Planer för dagen

Har precis kommit hem från skolan & sitter nu i soffan med Hilma. Båda håller på med iPhone. Haha sociala.. Men hon ska hjälpa mig packa inför Nåttarö imorrn!

Senare ska jag hem till Bella. Bella jag och P ska fixa oss för vi ska till Sorunda festivalen. Så kommer typ komma hem 11-halv 12 men vi har ju sovmorgon sen så det gör inget! Panetoz ska spela så de är klart man måste se!


Kulturskolan

Har precis avklarat Gitarrafton. Vi spelade 3 låtar. Det är snart slut, så ska åka hem snart.

Men, uppdaterat mer imorgon för eh aa. Hahah


Summer.

Solen skiner och det är varmt! Eller för det mesta.

Vill bara tillägga en sak. Det här är mitt sista år på Svanis. Då vill man ju att skolavslutningen ska bli så bra som möjligt eftersom att det är ens sista skolavslutning på den här skolan.

Men nej... Först slutar vår musik lärare 1 vecka innan skolavslutningen. Sen ska vi sjung Oboy vilket vackert väder på skolavslutningen. Man bah: asså va? Det är en barn låt! Seriöst...


Älskar att somna till ljudet av regn

Det är så mysigt att somna till ljudet när regnet smattrar på fönstret. Den bästa känslan.. Puss & godnatt!


Ska...

...hoppa in i duschen nu inte för att någon bryr sig, men vet liksom inte vad jag ska blogga om..

Körde även vikgubbe med mig själv. Hahah vilket liv.....


Irriterande !

Skulle ju fixa min skolavslutnings klänning. Men nej det gick inte! Orkar inte förklara vrf det inte går och fixa, så det är lättare att köpa en ny.

Måste åka till Haninge i veckan och hitta något. Ska typ åka på Tisdag. Haha helt forever alone.....


Sunday..

Inte så solig dag i dag va? Heheh.. Idag har jag bara degat framför tvn typ och inte gjort något. Min syrra skulle baka något som hon ska ta med sig till Gymnasiet imorrn för att dem slutar gymnasiet redan imorrn! Fett avis för att dem har sommarlov ... Fast jag har ju också sommarlov! Den här veckan kommer bli den lugnaste/skönaste skol veckan på länge känner jag.
Ska fixa min klänning lite så tänkte jag ta en bild & visa. Nice va?
Min kompis har en bloppis på sin blogg, så gå in och kolla om ni hittar något snyggt! Klicka HÄÄÄR!
Snaaaart sommarlooooov!
image description

Hemma gjord slush

Det finns flera olika sätt man kan göra hemma gjord slush på. Jag tänkte förklara ett sett.

Du köper en god läsk du gillar. Låt den stå i frysen över natten.
När den har fryst till "is" klipper du upp flaskan. Lägger i is klumpen i en plast påse och bankar/kavlar isen.

Gott, smidigt och enkelt!


Ny tv!

När jag kom hem nyss så fick jag reda på att min syrra & pappa har köpt en ny tv. Haha, fett nice! Mamma & jag blev typ chockade för den är as stor!

( fast den är inte lika stor som förpackningen..)

Jag har att det jätte bra hos P iaf. Jag tror inte att P jag och Bella hade tråkigt en ända stund! Haha

Måste dra nu, men uppdaterar mer sen. Puss!


Godmorgon !

Ligger på en dubbel luft madrass. Lite utpumpad och ligger nästan på golvet. Men nu ska vi inte klaga!

Ska ner t centrum med P & Bella för P skulle typ köpa hårfärg.

Sen får vi väll se hur dagen fortsätter!


Myyys!

Tja! Sitter i dubbel luftmadrassen just nu. P håller på med sin mobil, jag äter melon ^^ och kollar på Tv, och Bella färgar håret. Alla gör lite olika grejer!

Idag var jag i Haninge & köpte ett vitt spets linne. Hittade ingen jeans jacka alls! Behöver en kort ljus jeans jacka. Säg till om ni vet vart man kan köpa
:)


Hahah !

Skulle söka på internet efter "hur man gör en fin hår bulle" då kom mitt videoklipp upp !

Hahah...


Red lips

...


Fredag = Lovely

Sitter i bilen just nu på på väg till Haninge C. Ska köpa en jeans jacka till skolavslutningen, och kanske lite accesoarer. Who know's.

Idag är det Fredag. Feeeeett skönt! Vi hade jätte najsiga lektioner.

Ska oxå kke sova hos P idag me Bella.

Yes... Uppdaterar mer snart. Stay tuned!


RSS 2.0