Nyårsvlogg

Gjorde värsta bra videon med kameran, klippte den o allt. Sen sket det sig med videofy.. Här är iaf en kass video ! Gott nytt år allihopaaa. 
 
 

Dag 24 - Ett kort på din dator

Min bebis hihi..♥

Today

 
Idag har jag inte gjort något. Har inte gjort något typ varje dag sen Julafton. Gått upp halv 2, äta frukost, tv, upp på rummet, datorn, följde med mamma och handla, hem, äta, tv, datorn och här sitter jag nu. Snacka om att inte ha något liv...
 
Men imorrn är det Nyårsafton. Hade sett fram emot det väldigt mycket, men ska fira hemma & inga släktingar kommer... Så ska köpa en ben&jerry och fira in det nya året med mig själv. Första året på jätte länge som vi firar nyår här hemma? Usch det är det tråkigaste som finns... jag som var så pepp på att fota alla fina fyverkerier i sthlm (trodde vi skulle fira där, eftersom att vi nästan alltid gör det..) men jaja.
 
Life goes on..
 

Todays outifit

Lånade min syrras rutiga skjorta. Satte ett skärp i midjan, och vóila ! Vilken typ är bäst? Den när skjortan är instoppad & därmed kort, eller när den hänger sådär? 
 
(Dålig kvalite, men aja..)
 
 
 

Dag 23 - Ditt favorit nagellack

Hm... Ibland använder jag nagellack ofta, och ibland inte alls. Men på bilden ser ni dem nagellack som jag använder mest. 
 
 
Jag gillar dock IsaDoras nagellack mest. Det torkar fort och borsten är bred. Depends nagellacks borste är så liten..

Dag 22 - En tv serie du älskar

Åh, älskar många tv serier. Bla. Pretty Little Liars, How i met your mother, The Secret Circle, 2 broke girls. Haha ! finns huuur många serier som helst!
 

Duckface.


Årsresume 2012

NU tänkte jag sammanfatta hur mitt liv har sett ut år 2012 !
 
JANUARI
Hände inte mycket i mitt liv då, var hemma, pluggade, åkte till haninge me vänner, gick även på hockey match med min vän Natta. Min syrra visade mig även serien Pretty Little Liars och jag blev beroende av det. Bloggen fyllde 1 år ;) Hade även brunt hår då. 
 
Min Viktor fasth tröja som jag köpte när jag & natta var på hockey. 
 
FEBRUARI-Mars
Fyllde 13, fick min systemkamera i present då,  målade mitt rum lila/beige/grått. Kollade på hockey igen med pappa på Hovet. HÄnde inte så mkt mer, skola, vänner osv. Mars- skrev mitt 1000:e inlägg. Hände nt så mkt där heller. skola, vänner osv.
 
April-Maj
Majbrasa, shopping, photoshoot, fick sommarkänslor, åt B&J. Började bli varmt & jag & några vänner badade för första gången året 2012. Klippte även mitt hår, så det vart kort... men nu har det typ växt ut. Min familj bestämde också att vi skulle åka till grekland i sommras. Och vi besökte också mina kusiner för dem hade köpt hund! Idag är ziggy (deras hund) mkt störra än på bilden. haha 
 
 
Juni-Juli
Åh dem bästa månaderna på hela året. Gick på Nicki Minaj konsert med Bella & P. Fick sommarlov & slutade på svanis :( Åkte till Grekland i 2 veckor, åkte  sen med P & Bella till  P's sommarstuga. Efter det åkte jag iväg igen till Gotland! Var ju också midsommar afton ;) Gick även tbx till blont hår.
 
 
Skolavslutningen ↓
GREKLAAAAND
När jag va i P's sommarstuga ↓
 
Åkte sen till gotland me fam. också ↓
 

Sommaren 2012 var en av dem bästa med tanke alla resor! Grekland, lov, Värmland, Gotland och mycket mer!
 
Augusti, September, Oktober, November
Dem tråkigaste månaderna. Skolan började i augusti, man pluggar ihjäl sig. Bytte skola, klass. Ja, usch. Har inte mycktet att skriva om dem här månaderna så hoppar till December.
 
December. 
Där jag befinner mig i nu. Fick Jullov, betyg, överlevde 21/12/12 haha. Fick underbara presenter på Julafton. Och snart, så är det Nyår. 
 
 
 
 
Året 2012 har haft många nackdelar! Men också många fördelar. Mådde nog som bäst i Sommras. Om ni själva vet vill se mer av mitt år, kan ni ju kolla tbx i mitt arikv. Puss
 

Nyårslöften

Kollade tbx i arkivet & hade inte skrivit upp några Nyårslöften, men nu gör jag det! Brukar aldrig kunna hålla dem, men aja..

* Bättra på betyg, dvs försöka att inte få några E

* Bara äta godis på fredagar. Också att Inte köpa godis i kiosken vid skolan

* Träna 2-3 dagar varje vecka

Det är de jag kommer på nuuu. Tänkte göra en "Årsresume" kommmer inte bli så kul, då inget händer i mitt liv typ..? Aja.

Nu hoppas vid att 2013 blir ett superbra år!


Mobilinlägg - köer, slängda kläder

Var inte så mycket kaos i affärerna, men det var mycket folk! Och hyffst långa köer. Trodde faktiskt det skulle vara längre köer & ännu mer folk.


Sitter på tåget hem nu, och pappa har köpt sushi till middag. Mums!

Det som följde med hem var en blus från monki, örhängen & ett nytt puder .


Mobilinlägg - I stockholm

Hola amigos! Är i stockholm just nu & kollar på rea kläder. Har inte hittat något -.- . Tycker aldrig reorna är speciellt bra..

Anyway, uppdaterar mer när jag kmr hem. Puss


30 dagar

Kommer ni ihåg när jag körde på 30 dagar & orkade inte fortsätta? Nu tänker jag göra dem dagar som jag aldrig gjorde. Kan hända att två punkter kommer upp på 1 dag tex. Får se hur allt blir ;)

22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Dagens outfit


Mobilinlägg

Alla verkar åka till Haninge på rean. Är så sjuuukt sugen på att shoppa & se vad som finns på rean! Men ska till Stockholm istället och se om jag hittar något på rea :)


Egopics

Har världens bloggtorka. Vet liksom inte vad jag ska blogga om. Så gör bara massa tråkiga inlägg som inte har någon mening. Funderar på att ta en liten bloggpaus. Brukar oftast kunna blogga mer då efter pausen.
 
Ska somsagt till mormor & morfar om 1 timme. Så här har ni dagens face look. Kanske uppdaterar mer sen. Men om jag inte gör så har jag tagit en bloggpaus i några dagar.
 
 
 

26/12-12

Redan onsdag..Usch vad fort tiden går :/
 
Idag vaknade jag typ 1. Kollade på film på datorn. Nu ska jag ta en dusch och så. Ska äta middag hos mormor & morfar ikv.
 
Snart nyårsafton också! Wiho. Vet faktiskt inte hur jag ska fira nyårsafton. Vill helst fira hos någon släkting i Sthlm, men får se hur det blir.  Hur ska ni fira nyårsafton?
 
 
 

25:e Dec

Idag blir det en lugn dag. Bara vila, kolla på filmer osv. Kanske lägger upp några bilder som jag tog igår under Julafton.
 
Är så sugen på att kolla in mellandags reorna! Brukar aldrig orka åka in och kolla på reorna, men iår blir man lite sugen :)
 
 

Godnatt

Inte för att jag ska sova än då... En fråga... Vad fick ni i Julklapp? (eller aa, ni som läser min blogg haha)
 
 

The presents

Tha computer
 
 
Väskan
 
Neccessären
 
Body butter + lotion
 
Tha book
 
 
Nu är Julafton officielt över :( Känns så himla tråkigt att behöva vänta et helt år igen... aja. Nu blir det att vänta tills Nyårsafton & 2 veckors ledighet :)

Min Julafton

Har läst på några bloggar att dem har skrivit hur deras jul brukar se ut. Min ser nästan alltid ut såhär:

Först kommer släkten vid 1-2 sen äter vi julbord. Kollar på Kalle Anka kl 3. Sen brukar "tomten" komms & ge oss "barn" en liten present (eftersom att vi har namnsdag) sen öppnar vi alla julklappar. Sen kollar vi på Karl-Bertil Jonsson. Sen allra sist äter vi gröt. Var bara jag som åt gröt iår... Och jag fick mandeln! Vi brukar lägga i en mandel & den som får den, brukar vi säga blir gift ;)

Ska snart gå upp, fota alla julklappar, lägga upp på bloggen, och kanske kolla på en film på min nya älskling. :)


Mina julklappar

(Lägger upp bilder sen)
 
En datooor<3
En neccessär m. body butter & lotion i
En väska
Andra boken av Cirkeln (rekomenderar dem böckerna)
Strumpor...
Salt vattenspray t håret
 
 
Det är de jag kommer på nu.. Lägger upp bild på allt tomorrow. När jag får min månads peng ska jag köpa Nicki Minaj elr marry me parfym. är i stort behov av det hehe..
 
Btw, ska fösöka göra ordentliga inlägg från datorn nu, istället för tråkiga från mobilen. Men om jag ska ngnstans blir det ju självklart från mobilen ;)
 

Luckiest girl on the planet

Hola amigos ! Julbordet har man ätit, kalle anka har kollats på, och julklapparna har öppnats! Hade önskat mig en dator som etta på min önskelista. Men eftersom att Pappa för någon dag sen sa: Det är ju bättre att köpa en dator på mellandags rean.
 
Men så fick jag en dator idag iaf! Gissa om jag blev glad!! Kunde bara säga typ tack så mycket! Haha, var i lite chock ;)
 
Ska nu kolla på Karl-Bertil Jonsson. Ha en fortsatt trevlig Jul! Puss

God Jul

Har ätit julbord och blivit mätt (revbenspjällen var favoriten iår) har också kollat på Kalle Anka. Besviken över att dem tagit bort scenerna på dem här dockorna .. -.-

Väntar nu på efterätt & är så suuugen på att öppna alla julklappar nuuu! Men lär nog dröja ett tag ..

Min tomteluva är oxå förstor... :(


EVA FÖFAN

Glömde ju tooootal bort!! Har ju namnsdag på Julafton! Namnet Eva ;)

Gratta miiiig ❤. (Nä skoja)

Nej men har faktiskt namnsdag (:


Juuulaftooon

Nu är det Julafton ! Så synd att det är 1 helt år kvar tills nästa jul :(

Aja, nu ska man fira när det ändå är Jul nu eller hur ;)?


Julgranen - Check !

Ska nu kolla på Go'natt Råsunda & köra bingolotto haha (typ tradition...)


Go'natt Råsunda

Går en dokumentär ikv (tror jag) om Råsunda, nu vet AIKS hemmaplan. Den ska ju rivas .. :(

Ska lugnt kolla på dokumentären! Ska bli kul & se.


Årets gran

Vart ett jäkla jobb med granen haha! Den var förstor så ingen fothållare funkade. Den bara föll...

Men nu är den fin & stadig! Snart julaftooon !! iiiihhh


23:e Dec

Jaop. Imorgon är det Julafton! Wihoo. Känns verkligen inte som det.. Det känns som om det är jätte långt kvar till Julafton?

Alla dagar 1-24 har gått sjukt fort! Redan Julafton liksom..


Julmust

Är inte så förtjust i kolsyrade drycker, men man måste ju dricka julmust på julen? Och Apotekarnes skare va! ;)

Dock när jag har druckit mycket julmust, tycker jag det smakar hostmedecin? Haha.. Aja


Saturday

Tjaaa allihopa!

Idag är det Lördag, och snart jul. Städas förfullt här i huset! Skönt att man städade sitt rum förra/för förra helgen så man slipper städa det ;)

Ska strax upp på stan och köpa en gran med pappa & min syrra. Blir en kungs gran iår. För er som bryr sig då ;)

Låter huden vila & kör på osminkat. 👍


22/12/12

Det är den 22:a dec och jag lever iaf? Undrar när nästa "jorden kmr gå under dag" kommer komma. Hm...

Ligger iaf i min säng. Är kolsvart. Ser ni ens mig på bilden?


Apropå idag...

Hittade även fetaste istappen när jag & Hilma var ute en stund i min trädgård..

Tänkte förvara den säkert.. Men den gick sönder..


Årets önskelista

Tänkte visa er min önskelista för detta år :)
 

Photoshoot med mig själv

Är inte det lättaste att ta bild på sig sj (hihih) när man inte kan se hur fokusen blir... men lyckades ganska bra haha! 
 
Bilden på örhänget, sånna fick jag av julklapp i hilma som jag skrev ! Lite bättre bild ↓
lite suddig men aja
 
Mamma köpte ett superbra shampoo till mig! 
 
 
 
Alla bilder av tagna av miiiig.
 
BTW! Är det någon som vet hur man fixar kopierings skydd t bloggen? Så ingen kan kopiera bilder osv.? Hör av er i kommentar!
 

Middag

Idag lagade jag middagen igen. Har ätit det här hos P. Kyckling i gräddsås (:


Juuulklaaapp

Fick super coola örhängen av Hilma. Dem kommer användas flitigt!

(Tog lite egopics också (: )


Hihi

Har inget liv


3 dagar ..

Åh kmr ihåg när jag kollade på den här tidnedräkningen och det var liksom 60 dagar kvar till Jul!

Nu är det endast 3...

Julkalendern suger också. Den handlar ju inte ens om Julen typ? Fet diss till den..


Freeeedaaaag

Kan det inte bara bli söndag? Haha dagen innan julafton är fett mys ju.

Ska strax gå och möta Hilma! Sen ska vi hem till moi & byta julklappar.

Sen så vet jag inte vad som händer.
Adios ✌


Sista dan i livet.. Haha

Imorrn går ju jorden under. Elleeeee inte.

Några tror det bara för mayaindianernas kalender tar slut, och andra tror för att alla planeter kommer stå i rad (det är nog sant) men då tror vissa att dem kommer krocka i jorden.

Min teori: det är omöjligt. Alla planeter åker i en bana runt solen, precis som jorden åker runt solen, och månen åker i en bana runt jorden. Så tror nog inte att det kommer hända.

Och sen, kunde mayaindianerna se in i framtiden eller? Hur har dem kunnat "lista ut" att jorden ska gå under? (Vilket den ej kmr göra...)

Tror inte på något av det här. Och det som är det sjukaste av ALLT, är att människor trott på det här och blivit rädda och inte vilja va med om det. Så dem har tagit självmord. Det är fan sjukt alltså..

Jaja nu ska vi pigga upp det lite! Har gjort en ny videoblogg på min videofy kanal! (Gå in på videofy.me) och sök på claracastelius eller med mellanrum så kmr nog jag upp dära!

Adios amigos !


Äntligen lov!

Nu är det jullov! Nej förlåt, menar ju vinterlov (anses ju rasistiskt att säga jullov.. Asså va?!?)

Nu har jag JULLOOOOV! Har även fått mina betyg... Var liite besviken. Men ändå helt ok fö att vara första året. Men asså får damp, dem är så jävla hårda & stränga med att sägta betyg? Seriöst...

Anyway, julafton på måndag (!!!!!!) och har 4 presenter kvar, så känner mig liiite stressad.

Bloggar mer sen. Adios


Sovmorgooon

Hej allihopa! Har sovmorgon till halv 9 idag. Bara 20 min mer då men aja..

Sitter hemma nu och blev klar tidigare än vad jag trodde. Så väntar på att klockan ska bli 10 över så jag kan börja gå mot skolan. Sisa dagen innan jullovet! Herremingud vad skönt!


Goodnight

Idag rullade dagen på som vanligt.

Imorrn har man sovmorgon & slutar 12-halv 1

Trevligt trevligt


Har inget liv

Så kör 50 frågor.


2012-11-08 @ 17:11:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkigt..
Gör som alla andra, har ju bloggtorka:

1. Vad heter du? Clara eva marianne castelius..
2. Hur gammal är du? 13
3. Vart bor du? Nynäshamn
4. Hårfärg? Blond/mörkblond
5. Ögonfärg? Blå
6. Hur lång är du? Typ 160cm
7. Kär? Nej
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? Secreeet
10. När och vem kysste du senast? Secreeet
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej
12. Vad har du på dig just nu? Mjukis shorts & linne
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 3 v
14. Dumpat någon? Typ
15. Blivit dumpad? Aa
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Vet inte
17. Vad har du för mobil? Iphone 4s
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, shoppa, köpa en dator, :)
19. Favoritland? Sverige
20. Favoritfärg? Gillar många färger. Mest vitt & svart på kläder
21. Film? Finns för många! Men säger några.. LOL, Rock of ages, woman in black, scream (dock lite tråkig) grinch, och typ alla american pie filmer. Älskar amerikanska high school filmer haha
22. Bok? Cirkeln. Vill läsa eld alltså 2:an av den bok serien.
23. Killar eller tjejer? Asså tsm så kille, men vän typ båda liksom?
24. Vad gillar du mest med dig ? Mina ben. Typ. .....
25. Vad gillar du minst med dig själv? Min maaaageee. Den kan gå och dö.
26. En person du aldrig skulle klara dig utan? Oj. Vet inte
27. En person du älskar? Älskar många
28. En person du hatar? Haha seeecret
29. Ut och festa eller myskväll? Åh... Båda!
30. Saknar du någon just nu? Aa
31. Vad är det bästa som hänt dig? Finns massor. Men har liksom tur att få bo i sverige, få mat varje dag, gå i skola osv.
32. Beroende av något? Mobil.
33. Ditt livs största misstag? Seeecret
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Vet ej
35. Har du några tatueringar? Nej, men ska ha! Haha
36. Piercingar? Öronen
37. Vem är mest lik dig? Hm.. Det är nog min mamma på utseendet. Elr hur menar du?
38. Har du någon förebild? Ja, christina aguilera, jessie j, har måånga
39. Vad ska du göra idag? Nu = sova
40. Vad är det värsta du vet med folk? Hm... Sånna som man inte ens känner som kollar snett på än, eller ngt sånt. Och folk som smaskar.. Brukar få lite damp på min syrra om det ibland..
41. Vad är det bästa du vet? Sova. Ok nä, mobil, godis haha finns mkt
42. Vad åt du senast? Lite choklad oopsie
43. Vad vill du ha just nu? En daaator
44. Vad köpte du senast? Julklappar , kläder
45. Vem/vilka är din favorit kändis(AR)? Finns många
46. Vilket ord använder du mest? Fan, helvete, typ, asså
47. Tränar du? Njaa, ska försöka börja
48. När går du och lägger dig? 10-11-12 på kvällen
49. Favoritlåtar just nu? Asså har inga favorit låtar nu. Har inte hittat några nya bra.
50. Är du nöjd med ditt liv? Ja. Helt ok är det väll....


Ny video

Spelade in en video alldelles nyss. Mobba inte ok. 

On my way home

Slutade lite senare idag eftersom att jag hade en grej på slöjden att göra klart.

Bara 1 dag nuuu. Får alla betyg imorrn också... Nervööös.se


Sista "riktiga" skoldan

Sitter i skolan & har precis ätit lunch. 3 lektioner kvar sen så är det nästan jullov.

Imorrn börjar jag halv 9 & slutar typ 12-1. Nice nice


The shopping

Köpte ju somsagt en tröja & ett linne. Tänkte att man har linnet under tröjan & tar "upp" själva kragen på linnet. Ni fattar vad jag menar ;)

Tröja & Linne - H&M


Lyckad dag

Åkte til haninge idag med mamma efter skolan. Har nästan handlat klart alla julklappar & fick även hem en tröja & ett linne!


Handla julklappar all by myself

Sitter i bilen påväg in till haninge med mamma. Skulle egentligen åkt till sthlm men vädret är inte så bra.

Mamma behöver gå iväg & handla julklapp, sååå får gå runt lite själv :( all by myself....


Asså betyg suger

Seriöööst... Pratade med mamma om betyg, och betyg suger! Man blir jämnförd med andra, och blir slit ledsen & besviken om man pluggar as hårt så får man bara typ E.

Idag fick jag reda på dem här betygen-
Idrott - D
Eng - B (!)
So- E

Ahhaha har E i det mesta... Men det är bara första året!
Men mamma sa själv det att hon tycker det räcker med några ord om vad man ska förbättra osv. Pluggade fett mycket till NO provet, fick mer än hälften rätt men fick ett E. Asså fuck.


Yesterday you said tomorrow, just do it

Åh så svårt det här med att komma igång med träningen..

Skulle "träna lite hemma" dvs göra sittups, armhävningar osv. Men slutade med att jag stod och dansade till olika låtar och kände mig som värsta cheerleadern! Haha.. Kom faktiskt på en dans ;)

Men aja, godnatt!


Behåller den ändå .. Hähä

Ska bara lämna in den till en skräddare & be han sätta in en dragsko (som ett snöre i midjan så det blir mer markerat hihi)

Men ska ändå maila stylebytyra om det där presentkort som inte kom... Var ju en stor reva i påsen när jag hämtade ut det, tänk om någon tagit det?! :O aja


:@

Seriöst, väntar i en fucking månad på jackan, och när man väl får den finns det inget presentkort i som dem mailade att man skulle få som plåster på såren för att jackan är försenad, sen är den också förstor även om jag tog den minsta storleken. Seriöst orkar inte!! Tänker fan heller gå runt i min fula röda jacka hela jävla vintern

/Arg tjej


Omg

Åhh är så glad!!

Tog en litn powernap i 35 min, och när mamma kommer hem berättar jag att jag fått D i matte (ganska stort för mig eftersom jag inte är bra i det, D är lite högre än ett vanligt G)

Och sen berättar hon även att min jacka kommit så det är bara att hämta ut den på posten. Kan dagen blit bättre?


Varför

Måste rasterna vara så långa? Är ju en evighet kvar tills nästa lektion börjar. Gaash


Natti

Klockan har slagit om till 12 så nu är det måndag, och även exakt 1 vecka (!!!) kvar till självaste julafton. So excited!

Tänkte iaf säga godnatt nu och försöka sova...


21 december

Då jorden tydligen ska gå under. För att MayaIndianernas kalender tar slut då.

Sitter & kollar på ett program om det nu på någon kanal. Riktigt spännande, men samtidigt lite creepy..

Jag menar.. Tänk om den verkligen går under? Det är ju vatten & mat brist i många länder, överbefolkning, naturkatastrofer.. Det skrämmer mig liiite haha.

Har vart med om många gånger förr när det stått i tidningen att ngn galen gubbe har sagt att jorden ska gå under då, och då liksom. Men när man hört om den 21 dec känns det mer seriöst.

Men när jag föreställer mig jorden gå under, så tänker jag typ en explosion eller något. Hur annars ska jorden gå under? Eller menar dem att bara männskligheten dör men jorden finns kvar? Hur tror Mayaindianerna att jorden ska gå under?

Tycker detta är sjukt intressant. Gillar historia och sånt. Men inte tråkigt historia om hur vi utvecklades av apor for example -.-

Aja. Adios


100 frågor för att jag nt har ngt liv

100 frågor om dig själv!

personligt:
1. ditt fullständiga namn? - Clara Eva Marianne Castelius
2. Vad är klockan just nu? - 19:52
3. längd? - ca 160 cm
4. vikt? - ingen aning
5. smeknamn? - har typ inget
6. vart bor du? - nynäs
7. vad gör du på fritiden? - Är med vänner, pluggar, shoppar, tv,
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - har ingen aning
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - magen typ haha
10. vad är du mest nöjd med? - Ögonbrynen, låren/benen, läpparna typ
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - Jag tycker att jag är en glad tjej, snäll, ja. Haha
12. vad vill du jobba som äldre? - Typ sån som släpper djur fria, eller något. Kolla på filmen The cove. Dem som hjälper djur ut i det fria. Finns massa mer saker också såklart.
13. hårfärg? - mörkblond med lite ljusare slingor
14. ögonfärg? - mörkblå
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Hm... Har tröttnat fett mycket på "låtarna nu för tiden". Allt låter ju likadant.
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - nja, vet inte riktigt.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - inte "suuuper" mycket. Men fixar väll lite om jag ska på stan elr ngt.
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Hm... Mst nog ha maskara.
19. någon vana? - Kolla ig 100 ggr om dan
20. berätta något som du nyss lärt dig?- har inte lärt mig ngt nyligen.
21. vad heter din bästa vän? - Har några stycken ;) nej, men är väll mest med p
22. hur många nära vänner har du? - Kanske.. 2-3-4 haha
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område?- nej
24. vet många personer vem du är? - typ. Via fb, ig och sånt.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - nja, nej
26. när var du senast med någon kompis? - I torsdags
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nepp
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - P
29. vem sov senast hos dig? - Typ P

romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - nja, ja
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre, kanske nått år bara
32. är du kär? - Nej
33. tycker någon om dig mer än som vän? - Vet inte
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - Nja, vet inte riktigt
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - haha va? Vet nt
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Man ser ju utsidan först, men när man lär känna personen blir man väll "kär" i insidan
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja ..
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nej
39. i din klass? - nej

från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - Ja
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja om jag vill kramas
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja, har jag väll
43. har du pussat någon i motsatta könet? - hehe, Ja
44. har du pussat någon i medsatta könet? - Kan ni klura på ;)
45. har du pussat den du tycker om? - ja
46. har du pussat någon inför folk? - Nja
47. kysst någon inför folk? - Nja,
48. hånglat inför folk? - Nej
49. vem var ditt första hångel? - .
50. hur många har du hånglat med under en kväll?- .
51. vem är ditt bästa strul? - .
52. och vem är ditt senaste? - .
53. ditt snyggaste hångel? - .
54. skäms du över att hångla inför folk? - .
55. haft sex med någon på offentlig plats? - nej?
56. haft sex överhuvudtaget? - nej
57. hur gammal var du första gången? -
58. hur gammal vill du vara första gången? - .
59. blivit dumpad efter sex? - .
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - .
61. har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Nej.

tankar & skit:
62. har du någon fobi? - aa, världens ormfobi
63. har du någon allergi? - Ja typ. Börjar klia i halsen & läppar när jag äter äpple. Och börjar nysa & klia i ögon om jag kmr i närheten av damm & katter
64. vad tänker du på innan du somnar? - Gamla minnen som jag har hatar att jag tänker på.
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? - hur den ser ut, vad den gör osv

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig?- kan bli jobbigt att höra att ngn gillar än, om man inte gillar än tbx. Men skulle hellre vilja höra att ngn tkr jag är söt isf.
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Beror på, men nu "en galen kväll med tjejerna"
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - bästa vän
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Haha! Ganska ofta ;)

VAD ÄR BÄST MED DET MOTSATTA KÖNET?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Båda
70. Kramar eller pussar: Båda
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Romantisk
74. Snygg mage eller snygga armar: Båda
75. Tatueringar eller piercingar: Båda ?
76. Känslig eller inte: Bro ju på
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Oj, vet inte!

HAR DU NÅGONSIN:


79. Kysst en främling: nej
80. Gjort något sjukt spontant: nja
81. Tappat glasögon eller linser: Nej
82. Haft sex: nej
83. Krossat någons hjärta: Vet nt, kanske tyvärr
84. Har någon krossat ditt hjärta: nja, ja kke
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Ja..
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din killkompis nej

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Ja, typ...
90. Mirakel: nja, kke
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nja
92. Himlen: Vet inte
93. Tomten: Nej
94. Att kyssas på första dejten: vet inte
95. Änglar: nja, ja

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: Nepp
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nepp
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen, vännerna, mat haha



SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? - Från 19:52 till 20:17


!!!!

Nu glömde jag lägga upp bild till inlägg igen! Här är bilden till inlägget under. Haha orkar inte...


Glaaaass


*stolt*

Har gjort hela middagen själv. Hoppas jag får fina julklappar nudå ;)


Housewife

Ska fixa dagens middag - Ceasar sallad.


Gaaaash

Hatar när man ska göra ett inlägg från mobilen så glömmer man att ta med bilden. Men här är bilden till inlägget under


Alltid lila kul..

Att googla på sig själv. Bara jag som gör det när jag har tråkigt?


Hungrig

Fett gott ska äta ceasar sallad till middag. Muuuuums


Omg omg omg

Nu ska man bara gå 4 ynka dagar i skolan sen.... sen..... ÄR DET JULLOV !!! Tror seriöst jag dör.
Men vart liiite besviken. Vi brukar alltid ha typ 3 veckors lov, men nu är det bara typ 2 & en halv vecka? Aja. Ska inte klaga :)


Lat dag

Vart inget me sthlm, ska dit på tisdag ist (:

Iaf, har städat mitt rum! Så himla skönt att ha det rent.


Söndag

Hola! Idag ska jag & min familj kanske åka in någonstans och köpa julklappar. Kanske sthlm, eller farsta eller något. Roligt.

Juste! Redan 3:e Advent! Tiden går sååå fort :D

(Bild från google)


Sexy guurl

Bjuder sjukt på alla bilder


...

Stackars dem barnen som dog i skolan osv ni vet det som har gått på nyheterna? Men egentligen. Palla göra så stor grej av det. Vill inte värka som värsta känslokalla människan, men palla göra en stor grej av det. Det dör 2000 barn VARJE DAG I SLUMMEN ?! DET kan man göra en stor grej av.

Världen är sjuk alltså...


At mormor & morfars place

Fan! Det regnar! Inte bra! Snön smälter ju då :( har ju blivit + grader :((((((( seriöööst. Äckel plus grader gå och dö.

Är iaf hos mormor & morfar. Har ätit fett god mat. Ligger & kollar på tv nu. Haha!

Adios amigos


Hungrig

Tja. Jag är hungrig. Skriv till mig på kik också. Då blir jag glad. ----> Cla3aa <----


Rock of Ages

Pappa hyrde en film på tvn för ett tag sen. Rock of Ages. Handlar typ om "rock musik" lite såhär musikal. Nej, men dem sjunger i filmen iaf. Och har spelat låtarna på spotify non-stop och går runt och sjunger. Haha. 
 
Halsen är bättre vilket är skööönt. Ikväll ska min familj iaf äta middag hos mormor & morfar eftersom att min moster kommer. 
 
Har också fortfarande ont i armen sen i torsdags då jag tog sprutan? Hjälp :s hur länge ska det sitta i egentligen? 
 
Aja. Adios

Åh 10 dagar kvar!

10 dagar kvar till Julafton! Wiihoo. Hoppas min jacka jag beställde från stylebytyra kommer snart -.- har väntat i en månad nu. Dem skulle skicka den från deras lager den här veckan, så den borde komma snart.

Iaf, 10 dagar kvar till jul! Går så sjukt fort ju. Så nice


Wää

Vat hemma idag eftersom jag har ont i halsen. Har fortfarande ont i armen sen sprutan igår. Eller asså känns som om jag har typ träningsvärk och så gör det ont om jag ska typ lyfta upp armen eller något. Jaja

Pratade i tfn med p för ett tag sen, och hon sa att dem hade fått reda på betygen i bild, eng & idrott. Usch vill inte ha mina betyyyyg. Kommer ha sämst i allt. Fick liksom E i hk?! Asså va?! Nästan underkänt? Hur fan gick det till liksom? Är fett bra i de ju (hahah lite självförtroende får man väll ha)

Men imorrn kommer min moster så ska typ familjen äta middag hos mormor & morfar.

Fett skönt med att bara gå måndag, tisdag, onsdag & torsdag så har vi lov sen. Får mina betyg på Torsdag!! Nervöööös.


Natti natti

Nu går jag tyyyp & lägger mig. Somnade i soffan idag så undrar hur jag ska kunna sova nu?

Funderar på att gå ner & göra en kopp te, vet bara inte om jag orkar ? Hm..


Suuubwaaayy

Åh subway till middag. I'm in heaven


+ och - med dagen

+ Vi slutade 1 idag
+ på vägen hem hittade jag en fett stor istapp
+ det var bara pyssel, film & lekar i skolan ist för lektioner

- under lektionen kom sjuksköterskan in & bad mig följa med och ta andra livmoderhalscancer sprutan. Åt ju pencellin när alla andra tog den
- den gjorde ont
+ men nu är det bra
+ vi körde charader i skolan, och P & jag gjorde det tsm och vi var fett bra
+ nu ska jag äta

Dagen idag var fett bra. Adios


Så trött

Är så himla trött. Skulle kunna sova nu. Extra jobbigt också att man ska till skolan imorrn 7.25?!? Asså va?!? Brukar liksom äta frukost då?

Men slutar typ 1. Iår blir det inget luciatåg. Bara sitta i kyrkan och höra massa prat om gud & jesus. Tror ändå inte på alla "mirakel" jesus kunde göra.

Gitarruppvisningeng gick iaf bra. Börjar bli van at sitta på scenen nu haha! Äter iaf något som mamma köpte på Willys. Mozarella sticks? Dem var goda, men det skulle var annan ost för mozarella smakar inget.

Jaja adios


Gitaruppvisning

Är så trött så jag skulle kunna sova nu. Och det ska jag också!

Idag hade vi volleyboll turnering. Gick inte bra säger jag bara.

Och kl 7 är det "Lilla Julton" på kulturskolan som jag och P ska va med i som vi är varje år. Ska spela gitarr för er som undrar.

Ska sova nu. Adios amigos


Åh inga prov på 3 veckor nu!!!

Eng provet idag gick jätte bra! Seriöst,. Fick också reda på att jag har C (!!!) i spanska och är påväg upp mot ett fking B (!!) B är typ som Mvg.

Det här gick ju bra med betyg jue! :D haha.

Är hemma hos P nu iaf, och vi håller på att fixa kyckling. Gött


Asså vafan?

Mosad jävla fisk t lunch? Va är det för mat/fisk liksom?


Plugg, plugg, plugg

Höll på att somna i soffan :O Inte bra. Kl är mycket, och ska hinna med att plugga till provet -.- kan hyfsat mkt så har inte pluggat så myket idag.... kanske skulle gjort det iaf? Ska iaf göra det nuu...
 
Tog några bilder för ett tag sen så ahde täkt att ladda upp dem snart. Adios 
 

Svar på tal

Carro - ÅÅÅhhh hur gjorde du dessa snö sjtänor som faller i bloggen :)
 
Svar: Koden här nedanför Kopierar du och lägger in på din kodmall ovanför ordet <head> Om du vill ändra färg, eller dem här "snöbollarna" så leta efter det här "avsnittet: document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'></div>"); 
 
Där det är markerat med fet stil, där kan du ändra färg. Och pricken som är markerad med fet stil, byter du ut mot något annat! Jag valde sånhär: * Och en sån symbol finns på tangentbordet :) (Går även att ha hjärtan, och dem symbolerna i symbol fältet när du skriver ett inlägg) 

 

<script type="text/javascript">

Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in...

Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...

Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!

MaxStep=3; // max steg i rörelsen

MinStep=1; // min steg i rörelsen

MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga

MinFlake=4; // min storlek på snöflinga

PosX = new Array();

PosY = new Array();

StepX = new Array();

StepY = new Array();

StarSize=new Array();

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosX[i] = Math.random()*Width;

PosY[i] = Math.random()*Height;

StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;

StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;

document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");

}

function animate() {

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosY[i] += StepY[i];

PosX[i] += StepX[i];

document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";

if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås

PosX[i] = Math.random()*Width; ///2

PosY[i] = -20;

StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;

}

document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";

document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";

}

setTimeout("animate()", 50);// hastighet

}

setTimeout("animate()", 1000);

</script>

 

Det går även att ange hur många snöflingor som ska falla samtidigt. Det står högt upp i koden. Hoppas du förstår, hehe :)


Nyårsnaglar

Lacka med vanligt lack, blöt en målarborste, doppa den i glitter, och voila! Fina nyårsnaglar :)

Tror jag kör på det i nyår


Egotime


Åhh vad jag älskar livet!

Haha, gick väldigt bra idag på no provet. Och på spanskan så har vi börjat kolla på film.

Och nu har jag bara 1 prov kvar innan jullovet! Gud vad skönt.

Idag ska jag:

- plugga
- ta en dusch
- plugga
- tv?
- plugga

Har bara eng och det är ganska lätt. Hare gött så blogar jag mer sen. Adios


Kan aldrig bestämma mig

Vart en ny iaf. För er som missade hade jag iprincip samma design bara det att jag hade vinröda färger förut, och nu är det ju rosa. Har även lagt till snööööö. Som jag hade förra året. Remember?!?!? Nä, men vart på lite "deepmode" när man såg dem mörka färgerna. Nu blir man lite gladare ^^
 
Har suttit med datorn i 2 timmar nu, och imorrn äre en låång dag. Så Puss & Godnatt!
 
 

Ny design

Hola ! Som ni kanske har sett har jag bytt design. Det var inte kul kan jag säga! Gjorde allt själv och det var fett jobbigt. Aja.
 
Vet inte om jag gillar den? Blir lite deprimerad av dem mörka färgerna.. hm... Headern är iaf tillfällig. Den som jag hade innan passar inte direkt till den här designen..? Så har en väldigt vanlig header med mitt namn på. När jag får någon idé och tid till dator ska jag fixa en annan header. Kaaaanske en ny design också.
 
Som sagt, designen & header & hela köret är bara tillfälligt. 
 
Adiooos !

Wiihooo! Mera snööö


Nu funkar appen!

OMG


Snöstorm

Tja haha nu snöar det igen! Ruuuligt (:

Hoppas det snöar så mycket stt skolan blir inställd imorrn. Har ju no prov imorrn...


2:a Advent!

Gud vad tiden går fort! Ungefär 2 veckor kvar till Julafton bara! Awesome.

Eftersom det är 2:a advent så har jag, mamma, min syrra bakat! Jag bakade Adventskaka (ungefär som sockerkaka med saffran) och mamma & min syrra bakade saffran/mandelmassa bullar haha.

Nu dricker jag iaf te & ska plugga! Har no prov imorrn så ja! Nedan får ni se bild på min fina adventskaka


Dumma blogg app

Tja! Har inte kunnat blogga för att jag inte har någon dator. Sen så fuckar min app total? När jag trycker på den stängs den bara ner igen? Har prövat att ta bort den, och ladda ner den men det funkar inte!
 
Idag gick jag Iaf till centrum med min pappa & syrra. Vi handlade och så, sen skjutsade pappa mig till P. Haha vi åkte pulka. Finns en video på videofy när vi rullar i snön ;) kommer aldrig växa ifrån att leka i snön.. 
 
Sen åkte jag hem & har bara ätit & kollat på tv. Imorrn är det andra advent!!!! Wiihooo. Ska baka då med mamma & syrran. Ska även plugga eftersom att jag har prov på måndag & tisdag.... Aja det är det sista innan jullovet så det är väll skönt  
 
Adios amigos!
 

Löööördaaaaag

Hola! Har inte kunnat blogga för att blogg.se appen har fuckat sig.

Men är så "lättad" att sv redovisningen är över! Haaha, det var nog det hemskaste jag gjort i mitt liv.

Tänk er att ni har ett papper med endast några små stödord. Och så ska ni läsa upp värsta "historien" när 40 ögon kollar på dig. Usch.

Men det gick bra, men tror jag pratade lite för fort.

Haha vet ni! Jag drömde att jag fick mina betyg & hade A i svenska och F i matte.... lol

Men idag ska jag först handla julklappar ;) sen typ åka pulka me min vän! Haha är så mkt snö så det kmr väll inte gå?


Våfflor efter skolan (:

Spanska provet idag gick helt ok. Tror jag får många stavfel..

Iaf, nu är jag hemma och åt våfflor igår, och det var smet över så ska käka våfflor. Mums!


Mera snöööö

Haha vill att det ska vara snöstorm så skolan är stängd imorrn :( har nu sett på hemsidan att det är skola som vanligt. Fan...

Meeeen det är typ kolsvart borta vid "horisonten" och det är typ ljust/grått ovanför oss nu. Fett creepy. Min syrra tror det är snöoväder som är påväg hit. Hoppas hoppas hoppas! :D


Sista inlägget för idag

Nu ska jag ta en dusch & hoppas att det är värsta snöstormen imorrn så skolan blir inställd!

Nej men juste.. Måste ju plugga eftersom att jag har prov imorrn! -.-


Herregud

Nu har strömmen gått också. Suck. Är kolsvart i hela huset. Lite kul att skolorna i sthlm är stängda o folk klagar osv när jag har hört att det är mycket mer snö i nynäs? Haha.


Kaos i nynäs

Skulle ha volleyboll turnering idag men blev inställd för pga av jätte mycket snö. Det är typ snöstorm.

Så mycket snö att dem stängde skolan så hade bara 3 lektioner (hk där vi baka, so, sv där vi kolla på film)

Asså fattar ni?! Har ju aldrig hänt att typ en skola har stängt pga av snö. Inga bussar går heller. Var typ 1 meter snö när jag gick hem. Brukar gå på sånna hära små vägar typ, så hade dem plogar? Nej! Här är några bilder.

Lärarna sa att skolan kanske skulle bli inställd imorrn hoppas hoppas eftersom att vi har prov hehe.


Kuuuul

Ska gå till skolan men det är snöstorm ute och då menar jag det. Var typ en halv meter snö precis utanför dörren. Kuuul.

Och mamma får typ inte ut bilen så ska gå. Åhh :(


Slut med "30 dagar"

Orkade iaf göra ungefär 23 st :) min syrra ändrade lösen på hennes dator så har inte kunnat blogga så bra. Orkar nämligen inte göra 30 Dagar via mobilen.

Som ni ser på bilden i inlägget nedanför, så har jag väldigt mycket prov. Dem gör väll såhär innan dem sätter betygen skulle jag tro. Så har pluggat typ onsdag, torsdag, fredag (förra veckan) sen söndag, och måndag & idag! Har aldrig pluggat så mycket i rad förut! Men de funkar om man tar några pauser ;)

Nu ska jag plugga no! Haha orkar inteeee


Nomnom

Toast & kärleks te. Älskar mitt liv för tillfället.


Fml på riktigt


3:e december

Jahapp, idag är det exakt ungefär 2 månader kvar tills jag fyller år ! Wihoo.

Nej men idag gick jag till skolan. Segt som vanligt. Skoldagen rullade dock på väldigt fort vilket var mycket bra.

Efter skolan gick jag och min vän hem t mig & pluggade lite. Känner mig mycket säkrare nu på både svenskan & spanskan 👍

På onsdag har jag även volleyboll turnering. Puuuh. Hur ska jag orka med allt?


Första advent.

Mitt "försa advent" inlägg kommer kanske lite sent, men har inte hunnit blogga!

Har sett julkalendern (hihi, tradition juue) och har satt upp advents ljusstakar & en "stjärna" i mitt rum, så har värsta jul känslorna nuuuu! Vill bara ha jul!

Annars idag hade jag tänk gå ut & fota eftersom det inte snöade och det var sol. Men mamma & min syrra skulle t haninge så jag följde med. Skulle kolla på jacka men hittade ingen.

Kollade även på New Yorker som är nyöppnat. Hittade fina saker, men allt satt bara så konstigt :S så inget följde med hem...

Nu ska jag sova eftersom det är måndag imorrn vilket innebär skola :(

Aja, hejdåå


Heeeej mitt vinteeeerlaaand

Åh julen börjar närma sig! 1 december idag !!

Det snöar nu, och har gjort det i några dagar. Det kmr nog vara snö på julen. Precis som det ska vara :)

Idag kmr ev. min ena moster och min ena kusin roligt roligt ;)

Nu ska jag ta en dusch. Adioooos


RSS 2.0