Bakning!

Hejsan! Idag är det måndag, Vi har alltså Sportlov!! Fett niice. Iaf, Jag och min syrra har precis bakat Muffins med blåbär i och sen lite chocklad frosting på :D Mums.. Ni kmr nog inte få se bilder eftersom att dom kommer gå åt ganska snabbt. HeHe..

Ne nu ska jag gå! Puss! /C

Naturskolan ..

Hej, Idag var jag och klassen på Naturskolan. Vi håller på med Eld och så i NO. Så vi skulle göra egen eld och koka upp eget Té vatten. Gick ganska bra i vår grupp förutom att Några började bråka och tjaffsa. Så luktar en aning RÖK nu. *suck*

Men idag är det Torsdag. Vilket innebär Tennis! Äntligen! Känns som om det var evigheter sen jag spelade Tennis även om jag gjorde det i onsdags. (Vi hade friluffsdag) Men spelade bara i en halvtimme. Tråkigt, men men..

Nee nu ska jag in på Fejjan. Har hänt lite "intressanta" Grejor dära ;)

/C

Övernattning + Shopping

Hejsan! Idag är det söndag men tänkte skriva lite om helgen.

Fredag:
P (Vanessa) och jag ville åka till haninge o shoppa på Lördag. Vi sovde hos mig. Iaf, På Fredagen gick vi på Bio. "Gullivers Resor" I 3D Den var bra men inte så jätte rolig 3D. Var bara "bättre" Kvalité på filmen. Sen gick vi hem kolla på Tv gjorde ansiktsmasker osv. Sen kollade vi på Parlamentet. Då Somnade P så jag kollade lite till sen somnade jag.

Lördag: 
På Lördagen så vaknade vi 7:40 Sen somnade vi om till typ 10. Så gick vi upp åt frukost Spelade gitarr (??) Men allvarligt .. Vi gjorde det ..... Sen tog vi 5 över 12 tåget i till Haninge. Köpte en tröja + Mjukisar.


Vita mjukisar Hm.. Skulle köpt Mörkblå men fans inte i XS :(


Tröjan är Mörkgrå hasr två knappar på båda axlarna. Sen en ficka med två knappar fast man ser inte den på bilden men men ..

När Fredde (Fredrika) o ja var i Haninge  har ja för mig att hon köpte en vit. Men vet inte riktigt om det var en likadan så jag köpte den. Var lite osäker först men ja..

De var allt jag köpte. Idag har jag och P jagat runt efter Raggsockor som galningar i Nynäs. Hittade på Priskrossaren förrut men fanns inte i min storlek så skulle kolla om dom hade fått in i min storlek. Men de va inte öppet. Såg förrut också på Intersport men dom hade inte heller i min storlek. 

Om ni vet nått ställe i nynäs där det finns så berätta!!

Puss! /C


Samlarobjekt ?

Tjo! Ska snart iväg på Tennis Men iaf. Idag kom en tjej i min klass med gummiarmband. Jag frågade hur dom såg ut ochså, Och när hon tog av dom blev dom formade som olika djur, och andra roliga saker. Så kunde inte låta bli att köpa sånna ^^ Lite bilder:


Köpte ganska många ..


En glass, en pingvin och en Delfin ;)


Karamell, Pepparkaksgubbe ? och Dinosaurie


Haj, sjöhäst och en Säl.


Så ser dom ut på,

Tycker de e lite .. asså inte så mycket min stil. Men va lite Kuul :D Sen kan man ju byta med Kompisar. Om dom nu har köpt. Men köpte på Priskrossaren!

Ja .. MÅste plugga lite på Läxan ( :( ) Sen bär det iväg till .. TENNISEN!!!

/C

Tennis!!

Hej! Idag är det ÄNTLIGEN Torsdag! Ska spela Tennis ikv, Så KUL! Ska spela vid 7 till 8. Så jaa.. Imorrn äre Fredag. Kul Förutom matten på Morgonen, :( Aja ..

Var på Stan lite med mamma och köpte lite grejor. Hehe Ni får se det snart.

Bjuder på två gammla bilder så länge.

Jag och min kompis Natta som gick på Tennis dåh, Men hon har slutat nu. (Jag i svarta tröjan)


Och lilla Jag :)


Puss! /C (Wish me Good Luck!)

Intressant..?

Jag heter: Clara
Jag vill dricka: Coca-Cola
Jag har: en Cykel 
Jag är rädd för: Citron (Surt och svider om man får i ögonen)
Jag är inte: en CitronFjäril
...Jag sjunger: "C"å Bra!
Ett djur jag påminner om: CitronFjäril ;)


/C

-





ÅHH! Såååå Söt! ♥ en Fluffig liten hundvalp! Åh vill ha en sån! So Cute!

De va typ det. Nu MÅSTE jag göra läxorna. (Buhuu) Aja ..


/C

Hemma hos Fredde♥

Tjo bree ~ Är nu hemma hos Fredde ;) ♥ Vi har ätit + druckit Té (Love) Sen har vi gått ut i snön och fotat ;) Och nu sitter vi vid datorn ;) Hehe .. Imorrn ät det Torsdag. Vilket innebär .. TENNIS!! (I LOVE) :D

Aja .. Puss! /C & F


Dagens Låt

Hej! Idag har jag vart med P. (Vanessa) Hehe .. Men iaf, Här är Dagens låt. Eller ja.. Kommer väl Löka den fram tills sommaren :D



Vilken gryym låt. Kke lite förolämpning för ja ni vet vilka. Men den är väldigt rolig ;)


/C

Alla ♥ Dag

Hej, Idag är det Alla ♥ Dag. Den "firades" Liksom inte. Vad spelar det för roll om man inte har en Pojkvän?


Aja.. Var med Natta & Rorro Ist. (Nathalie och Roberto) Vi hade inge att gö, Så vi kollade på Shutter Island. Det står att det är en thriller från 15 år. Men den var inte ett dugg läskig. Istället var den konstig och konstig ? Haha.. Ne men om ni vill se en rysare/thriller hyr inte shutter island.

Nu kollar jag på Cuck. På 6:an. Det ÄGER!! Aja ..

Puss! /C


Alla hjärtans dag + Klagomål ?

Hej.
Guuuuuud vill inte gå till skolan imorrn! För då har vi NO, Då kmr vi säkert få reda på våra NO prov. Usch, Kändes som om provet gick piss dåligt :( Jag vill bli stor. Börja på gymnasiet elr redan tagit studenten! Pallar inte 4 år kvar i grunskolan, sen 3 år på gymnasium. Alltså 7 år kvar att lära. F*ck of heller. Åhh E bara så trött på skolan redan nu?

Aja.. Inget förändras även om jag skriver det här.

Alla Hjärtans dag :
Hej, Imorrgon är det Alla hjärtans dag. Kuul. Ska va med min kompis imorrn. Hon kmr väl bara messa med sin kille. (Tråk för mig?!)  Aja.. Skulle det inte vara kul om killen man gillar frågar chans på alla hjärtans dag ? Trååk att va (
singel?) På alla hjärtans Dag. Vill att nått "Speciellt" Ska hända i´morrn. Men vad? Eller, exakt "vad" Vet jag ju. Men de e lite personligt att skriva i bloggen. Känns som att Alla Hjärtans Dag kmr bli lite tråkig I år.   Så Puss så länge. 

 

/C

Lördag - Söndag

Hej, Igår (Lördag) Sovde Hilma hos miih ^^ Vi hade kuuul. Hyrde film köpte lite godis osv. Idag (Söndag) Har jag haft så jäkla tråkigt. Hilma skulle till vällingby, Syrran har vart med sin kompis som också sovde över. Mamma och pappa har bara gjort skit tråkiga saker. 

Kom på att vi kunde bowla men pappa bah: Nej, Då får du tjata på mamma. Mamma: Nej jag orkar inte. F*n vilka roliga föräldrar man har dåh. Tänk på att jag e 12? Hur många tolvåringar vill ut och gå, och åka till sopptippen ?? Nu ska vi äta en j*vla äklig fettig pizza till middag också.

Världens sämsta Söndag.

/C


Outfit bild

Hej! Idag hade vi NO prov. Gick piss dåligt. Eller ganska iaf. Hoppas jag blir Godkänd!! Kke skrev lite osammanfattade grejor i slutet .. Det ända som e roligt med NO e typ att göra Expriment ..? Aja..

Min syrra ska ha fest hemma hos oss. (IGEN?!) Så vi ska till Mormor & Morfar. Fast dom e inte hemma så vi får göra egen mat där. Hehe.. Men iaf, Här kommer Outfit bild. (Hade mjukisar + randig tröja i skolan) Bytte när jag kom hem ;)


Grön kofta ~ Gina Tricot  (Köpte den förra söndagen i haninge me Fredde) Glömde säga det..
Svart baslinne ~ BikBok
Tights ~ ..?


Peace! ;)


Ring ~ Lindex (?) Lånade syrrans
Örhängen ~ Lånade från mamma. (Old earings.) ;)
 

Jupp .. xD


Måste tyyp dra nu! KKe bloggar pyttelite dära. Genom min iPod. Tror knappast att jag får röra Morfars dator ^^ <3

Puss! /C (PEACE!)

Spelar spel på iPod och dricker Té

Hello! Har pluggat färdigt till NO provet på Fredag. Mycket prov.


Det heter nått konstigt


Kärleks Té Wonderful!


Hihi..


Puss! /C

Plugga plugga plugga -.-

Hej, Sitter och pluggar till No prov på Fredag. Nu tycker jag att det räcker med prov! Vi hade Matte Prov förra Fredagen. Aja..

Provet handlar om "Elektricitet" Konstigt, Fattar Nada? Osv. Vi fick hem ett häfte som vi ska läsa igenom tusen gånger tills vi kan det "Bra" Prov är viktiga.

För mig, när jag får reda på ett prov pluggar jag som Fan! För jag vet hur besviken jag blir när jag får dåligt resultat. Blir arg på mig själv.. Så jag ser till att plugga mycket och bra!
"Övning ger Färdighet"


Usch,  Hata PROV!


Hm..

Puss så länge! /C

Festa Tonight

Hejsan! Ikv ska jag Festa.. Hm..

Nee, men jag har ju fyllt 12 bast, Så tänkte ha en liten fest för närmsta vänner ;) Bilder kmr kke ikv,

Förresten Igår kväll så fick jag en lila Adidas jacka, en kom in/stör ej skylt i form av en gitarr och ett gitarr ställ. :)
Ska städa mitt rum nue, Sen ska jag och pappsen åka och handla till Festen,

de e typ de. Bjuder på några bilder.


En aning ruffsigt hår, Måste borsta mig.. Jag kan faktiskt se gladare ut.


Driv bild. Hehe.. Vi har två prov den här veckan! Nu börjar allvaret med skolan.

Så, nu har ni fått en "skymt" av min adidas jacka. (Love it)


Puss! /C ;)


Min Födelsedag!

Hejsan! Idag fyller jag år! 12 bast ;) hehe.. Detta fick jag:  kortlek, Body Butter med passion frukts doft. Tennis rack (head) Gympa kläder.......(Ja.. ) F*la!! Tidning, Presentkort på 500 kr, massa örhängen i olika färger, rosa tofflor med svarta hjärtan på, Dom ser ut som ballerina skor i tyg. Té och Té "kula" En tröja också

Tror det var allt, Nu ska jag fira min Födelsedag! Puss! /C

Fundering

Fundering om Musik


Jag
gillar gammal musik och ny musik. Typ alla i min klass gillar nya låtar, T.ex Katy perry, Black eyed pease, osv.
Jag gillar gammal och ny musik typ lika mycket.

Jag har blivit lite trött på ny musik. Alla låtar låter likadant. Nån som rappar och en tjej som sjunger i reffrängen. Så låter alla låtar nu förtiden. 

Är det nåt fel med att gilla "Gammal" Musik? Som T.ex Mr big, rod stewart, bob dylan, Beatles osv. Kan skriva hur många låtar som helst! För jag har typ bättre koll på gammla låtar än nya :S (Scarry)

Men dom gammla låtarna låter mycket bättre! Dom låter inte likadant iaf. På Love the way you lie med Eminem ft. Rihanna, Så rappar Eminem och rihanna sjunger reffrängen.

Så är det på Airplanes också. Med B.O.B (tror jag??) Och Haley williams, Så rappar han och hon sjunger reffrängen. Fan alla nya låtar låter likadant.

Dom gammla låtarna låter iaf inte likadant. Åhh Synd att alla bra människor som gjorde musik förr har dött typ. Rod stewart e ju inte död, Men ändå. T.ex Jhon lennon. Han blev ju skjuten i NewYork.

Åhh, jag älskar att typ kunna sånhär "fakta" om gammal musik. När jag hör Ny Musik vill jag typ bara dansa och känna mig helt konstig. :S .. När jag hör gammal musik så njuter jag och spelar den om och om igen.

Ganska skönt att skriva av sig såhär. Här är iaf en av mina favvo låtar.




Puss /C

-




En Pingvin! Så gullig Pingvin bebis ^^ Ska försöka hitta lite Videos också så det inte bara blir bilder ;)
Men iaf, Ser ut som om Pingvinen precis lärt sig gå! ^^

Föresten, Visst är jag Bra på att hålla mitt Löfte om att lägga in en Dagens Sötis på Bloggen?

Så stolt *blink*

Puss! /C

Hemma hos Freddan :D ♥

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos Fredde! ;) ♥ Vi har lite kuuul. Vi ska snart Fota, Kul kul.. Uppdaterar senare Dagens Sötis!

Har ju "Lovat att uppdatera Varje dag, Iaf Dagen sötis"

Puss C & F ♥

Har blivit kär!

Hello! Måste snart gå och lägga mig! Men först.. Jag har blivit kär i...



Fanta Exotic! Den e beroende framkallande!

Haha, nu måste jag iaf sova! Puss! /C

Duschen sen GODNATT!

Nu ska jag Duscha (känner mig så fettig i håret) Sen blire GodNatt. Min klass ska till Tekniska Museét Imorrn. Ska mötas vid stationen 5 i halv 8! :O Aja, Så Måste sova snart, Hehe..


Puss! /C

Dagens Sötis!




Tycker att denna Gris kulting är huuuur söt som helst!! Den e sötare än socker! ^^ Gummistövlarna gör allt extra sött, men ändå kke lite plågeri?

Tänk dig att vara en gris och ha Gummistövlar? Aja.. HUR söt som helst!! oh jag döör!

Puss! /C

Vill ha en "Ninja" ekorre!

Hej! Hittade denna video på en otroligt söt ekorre! Förresten så ska jag göra en kategori med Dagens sötis. Ska försöka uppdatera varje dag. Men inte så lätt.. *host*










På torsdag fyller jag år! Haha, Puss! /C

RSS 2.0