Det är med stor sorg jag säger detta ...

... jag ska sluta blogga på blogg.se !!! Min nya blogg: HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! Nu har jag bloggat på Blogg.se i några år för jag har haft flera bloggar, men nu lämnar jag det!

Fast jag bloggar ju fortfarande på Fashionbytwins.blogg.se men aja.

Bloggar på Myshowroom. DEt är mycket bättre tycker jag så min nya blogg får en länk till tycker jag!  HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!! 

Puss & Kram för sista gången. Men jag kommer naturligtvis inte ta bort bloggen. Den får vara kvar. Men ni som följer mig nu snälla följ min nya blogg!

Puss! Älskar er som alltid har följt bloggen ;DDDD

/CC

Videoblogg #1 (egentligen 2)

Hej, ni vet ju att jag gjorde ett video inlägg som jag glömde bort att lägga in? Aja, jag har gjort ett NYTT! Som denna gång ska komma upp på bloggen. Och vet ni vad? Nu glömde jag bort detta inlägg! Så nu blir det videoinlägget som lovat men jag spelade in det för några timmar sen så ni vet ;)
Kommer göra ett ikväll oxå!
Gud så kul det var med videoinlägg!! Bara jag inte fastnar för det och glömmer bort att skriva :O Nejdå ;)
Puss /CC

Badat, solat heeeeeeeeela dagen!

Tjoo brää, Kom hem för ett tag sen. var ju på Torö med The Family ;P Vi Solade och badade hela dagen ;) Det var varmare i vattnet än vad jag trodde :O Haha. Men just nu känner jag mig solbränd i hela fejset :( ska snart gå och skrubba bort död hudceller.
Ps. DÅ blir det lättare att bli brun. Asså, om man skrubbar bort döda hudceller ;)
Min syrra fick ju så snygg bränna i ansiktet oxå! Hon solade med sina sol glasögon så ni kan ju tänka er hur hon ser ut  nu :D
Men ska dra nuuu.
Förresten, gjorde ett videoinlägg där jag sa att jag inte skulle blogga på hela dagen, men orkade aldrig lägga upp det. Men men!
/CC

Torö imorgon då

Japp, imorrn ska The Family till Torö o sola och bada. Nej, men jag tror det kommer vara ganska kallt ;) Bild från förra året när jag var där med Hilma ♥
Jag i randiga linnet.
Men kommer nog mest jobba på brännan imorrn.
Puss!

Skänk pengar till en Behövande!

hej, idag avr jag i Stockholm med The Family. Jag hittade ett par as snygga lite ljus gröna Converse på Sko Uno för ungefär 800 kr men fick inte köpa dom så blev skit sur och gick runt och tjurade hela dagen (typ..)  Och var inte alls på shopping humör då, så det ända jag fick med hem var ett par tränings shorts.
Roligt shopping -.-' min sämsta dag på länge...
Iaf, angående rubriken ↑ Försöker samla ihop pengar till en Vit iPhone 4 . Men det går inte så bra eftersom att man inte HAR ELLER FÅR NÅGRA PENGAR !!!!

Så om du vill skicka lite bidrag (minst 100 kr ) så skicka ett Mail till: [email protected]  och så kan vi snacka lite så kan jag ge dig adressen och du kan skicka pengarna om du nu vill det här och du är JÄTTE SNÄLL.

Skulle vara så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR tacksam!
Puss! /CC

Dagens "sena" planer

Tjo tjoo! Tänkte berätta lite om vad jag ska göra idag! Mamma & Pappa har tydligen bröllopsdag idag, så vi ska typ åka in till Stockholm vid halv 3 !!! Asså det är ju sjukt långt kvar! Affärerna hinner ju stänga innan vi kommder dit jue!  Åhhhhh -.-'
Sen så ska vi typ Shoppa (LITE!) som vanligt -.-' Vi kommer väll inte hinna för att affärerna hinner väll stänga ... Sen ska vi på Resturang.
Men det värsta av allt är att vi ska åka TÅG in. Fyfan vad jobbigt och sitta och åka tåg i typ 1 & en halv timme!! Det går väll fortare med bilen?
Och sen åka tåg i detta fina väder! Det är sol & jätte varmt.
Åhh, Jag blir så förbannad! -.-' Hahaa, Nej men seriöst .
/CC -.-'

Ja vi ska! jaja, Snart! Jag lovar!

Exakt SÅ låter min syrra just nu! Jag undrar om vi ska gå ner till vardagsrummet och kolla på Tv, men det ända hon säger är: Ja, vi ska! snart, om 40 min! Ja jag lovar! Osv. Blir såååå trött -.-'
Men men... Det är  väll bara att vänta -.-'
/CC

Jag och syrran! Kanske inte så lika ändå...

Tog några bilder när jag lockat håret! Ps. Min syrra är även med ;)
Min syrra i det mörkbruna håret
Happy Face!
Haha, trött?
Vi tog mycket fler bilder men några blev fula, och en går inte att ladda upp.
Men PUSS
/CC

När man har tråkigt så...

Tjo! Har typ precis vart på konsum och köpt lite Naturgodis ^^ Och jag som tränade :O Haha, men just nu har jag lite tråkigt så tog lite bilder ^^
Gud vad läskig jag ser ut :O (älskar mitt hår!)
;D Ska prova att locka mitt bruna vackra hår!
Hahah,
Närbild ...
Närbild på håret
Så, Nu tog jag mig tid att ladda upp alla bilder :) Men nu ska jag locka håret! Så ska ni få se hur lik jag blivit min syrra nu när jag tonat & lockat håret ;D
Kommer ta ett tag att locka så återkommer om.... hm...
Vet inte exakt men hejdå sålänge!!
/CC

...

make an animation

Har gjort den själv ;D

Asså! Om jag blev nöjd!!

Det blev typ PRECIS som jag ville! Asså det blev inte som Jessika Alba men skit i det! Åhh, ÄLSKAR MITT NYA HÅR! (färg..)
Men här är Före - Efter bilder som lovat ;)
Hade typ precis vaknat och luggen var ful och sne , Men här är  före som blondin :)
Min hårfärg som jag haft i 12 år :'( Haaha, Nej men NU kommer Efter bilderna!
Asså guud! Tycker det är sååååå snyggt! Medans min syrra går runt och säger: Det är Grönt? Det är ju fan rått färgat? Haha tror hon e lite sur ...
Det är så snyggt!! Älskar det !! Det är väll inte Grönt/rått färgat? :O
Asså shit tycker det är så snyggt! För på förpackningen såg det ut som att det var orange/blont så ville inte köpa det, men det blev ju jätte bra!
andvände detta:
Trodde det skulle bli blont eftersom att det står Blond på förpackningen. Men nu vet ni hur den hårfärgen ser ut på mig!!
Puss!
/CC

Nu bär det av mot Centrum!

Mamma & jag ska till Centrum (stan...) och köpa hår tonings medel. Men har tagit före bilder så när jag kommer hem och har fixat det så tar jag efter bilder.
Nej nu måste jag ruscha! Puss!
/CC

Ska tona håret!!

Har tröttnat på min hårfärg, Och det är kul att förnya sig. Men vågar inte riktigt färga ifall att det blir fullt, och det sliter så mycket på håret att färga om det till ljust. Om det nu blir fel.
Och Tona går ur håret ungefär 6-8 veckor Men min hårfärg som jag har nu blir ju lite mörkare sen när det går ut. Men aja...
Nu tänker jag på när jag klippte lugg & jag tyckte det var fullt. Tänk om det blir så nu?! :O Nej då hoppas inte det :)
Men tar före & efter bilder ofc .
Jaa..
Puss

Big Lips

...
Big Lips ? ;)
She's taking a bite!
Ursäkta, Inte världens Fräschaste bilder men ska göra ett inlägg till snart. Med en liten "Överraskning" Haha..
Kollar just nu på Sex and the City. Älskar det!
Puss /CC

Många tankar om ny Frisyr går runt i huvudet ...

Ja, Vill förnya min Frisyr! Vill Tona mitt hår brunt. För om jag permanentar (stav?) så får man ful utväxt och måste färga utväxten och har svårare att få sin naturliga hårfärg tillbaka.
Så vill Tona. Vilket innebär att färgen går ur om typ 6-8 veckor kanske? Men EN hake. Får inte färga nu i Sommar för mamma säger att det blir Solblekt och fullt i så fall :(
Men typ den här bruna färgen:
Vill ha som Jessika Alba! Lite ljusrun och lite ljusa slingor. Men jag klippte ju lugg för inte sålänge sen, Men vill inte ha lugg längre. Så sparar luggen så jag kan ha såhär sen:
Nu är ju mitt hår blött, Men att man liksom delar på luggen så man inte har någon lugg typ.
(Om ni undrar varför mitt hår är blött så hade jag cyklat när det rengnade)
Som ni ser, Men när mitt hår är tort så blir luggen lite kortare och det ser konstigt ut eftersom att luggen inte är så lång än ;D
Så, Ljusbrunt hår + Ingen lugg (?) = PERFECT!

Vad ska man göra nu? + Nepp, inga pengar...

Har så tråkigt nu nu nuuuuuu! Min syrra & pappa ska till Gymmet. Och mamma sover väll -.-' (Eller aa, Vilar) Men Ändå!
Vad ska jag göra?
Och sen en gång förrut så plockade jag ur diskmaskinen och pappa sa att jag skulle få 100 kr för det.
Och jag ska spara till en iPhone 4 så behöver liksom pengar. Och då så frågade jag Pappa nu om jag fick dom där 100 kronorna och då säger han bara: Va? Sa jag att du skulle få 100 kr?!!
Ja bah:Eh JAA!!?? Så är det alltid! Det är därför jag är PANK! Får ju inte pengar för det man gör. Asså jag behöver ju liksom inte 100 kr men man kan ju få någonting. Så jag har plockat ur diskmaskinen 3 gånger nu men nej... Fortfarande ingenting.


Så hur ska man få pengar om man inte får det av sina föräldrar??????

Några Tips!?



Hahah.

Läste ni förra inlägget? "sitter ute och har Allmänt trevligt" Hahaah, Låter sååå roligt.
Men iaf, Hade en jätte rolig midsommar! Fast det tråkiga var att vi inte körde kubb eller något spel som man brukar göra på Midsommar, Men alla pratade på för fullt!
Körde visst slut på mig själv för vaknade nämligen 14:03 Hehe, 3 minuter över 2. Så sent har jag nog aldrig vaknat.
Men nu när midsommaren har vart så känns det som om Sommaren kommer snart! Typ på Måndag? Haha,
Men nu ska jag äta min sena Frukost!! (Snarare Lunch..)
Puss! /CC

Sitter ute! (med laptop)

Tjoo! Sitter ute just nu och har allmänt trevligt! Ungefär hela släkten är här. Och vi har ätit Midsommar middag, & grillat marshmallows! Jätte kul.. sen har vi  spelat gitarr oxå (?) Nej nu ska jag vara SOCIAL!!


/CC


Knas på fashionbytwins

Skulle kolla om någon hade kommenterat något inlägg. Så jag gick in på kommentarer alltså under inläggen. Och när jag väl ser kommentars rutan så är det en jävla lång kod i konnetars rutan och knappen som man trycker på för att skicka kommentar är borta!!
Inte undra på att vi inte har haft många besökare på länge "/

Har ni röstat?

:D Är ju med och tävlar hos  Nelly.com och hittills har jag redan 13 poäng! Lite coolt faktiskt.
Men om ni vill rösta på min klänning så tryck på bilden på min klänning (ett inlägg under) Och sen så kommer ni in på nelly.com och leta efter en Sök ruta. Den ska finnas ovanför alla bidrag. Sök ialla fall på clara.  Min klänning ska finnas på sida 4. (Tror jag) Sen ska det stå Clara castelius under klänningen.
Sen förstår ni nog hur ni röstar!!
Puss & Tack om ni Röstar! Vill gärna hamna hos Topp 10
/CC

Är med och tävlar hos Nelly.com

Dom har en tävling där man designar Höstens nya drömklänning! Blev nöjd med min klänning så skulle uppskatta ENORMT MYCKET om du kunde rösta på den!!
Den ser ut såhär:
Mina designade klänning på NELLY.COM
Klicka Hära! för att komma dit!
Uppskattar JÄTTE MYCKET om du kunde rösta!!
PUSS!

Var är dom?

Ska ut ooch Springa med Natta & Bella men dom har inte kommit än :O Vi skulle springa vid 5 -.-
Aja, bara vänta & se

Bloggar bara för att.

Som ni märker bloggar jag inte ALLS ofta! Men gör det när jag har tråkigt. Driver även en annan blogg som det går Jäkligt bra för!
KLICKA PÅ DENNA MENING FÖR ATT KOMMA TILL VÄRLDENS BÄSTA BLOGG! Kommentera gärna!
Men den bloggen handlar om Mode, Så när jag inte kommer på något att skriva så kan det hända att jag skriver något här.
Orkar inte göra så jag får mer besökare här osv. Det kräver att man är jäkligt aktiv.
Om man räknar med alla bloggar jag haft och bloggat på så har jag nog bloggat i flera år.
Min allra första blogg hette mussen.blogg.se det var för att vi hade marsvin, Och mitt hette Musse. Miss U!♥
Men men........

Träning på full nivå!

Ja & min syrra har blivit ....... Tränings galna? Vi har varit ute och cyklat nästan varje kväll, Sen imorse gick vi ut och gick/sprang en runda, Sen när vi kom hem gjorde vi träningsbana på tomten.
Vi sprang upp och ner, gjorde situps, plankan, och idioten. Vill köra om hela banan :P Kanske ska göra de?
Får se ;)
Puss

.......

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Vit
färg 2: Svart
färg 3: Blå?

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Nej,
Fått ditt hjärta krossat: Ja. 
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Hm.. Aa

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Uhm, Kommer inte ihåg ;P
Vilken tid vaknade du idag: Nån gång vid kvart i 1?
Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade på Jersey Shore
Någonting som du längtar till: Att KANSKE bara Kanske åka t London nu i Sommar.
Senaste gången du träffade din pappa: Typ 10 Sekunder sen? Haha
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Hm, En sak som är Privat....
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nej?
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag måste ligga på golvet för att få Internet!
Långt eller kort: Eh? Bror på vilket sätt?
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är Söt ^^ (Egoo)

DIN FÖRSTA:
Operation: Aldrig opererat mig?
Piercing: Hål i öronen och det ända jag har.
Tatuering: Har ingen!
Bästa vän: Hilma typ
Sport: Taekwandoo (Vettefan hur det stavas?)
Husdjur: Fiskar
Vaccination du minns: Oj, Borde nog vara... Har ingen anning.
Förälskelse: Kommer inte ihåg ;P

Alkohol du drack: Har bara luktat och typ tagit lite på läppen men om de e liiiiite alkohol i nån energi dricka så har jag säkert smakat.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Kramar ^^
Kortare eller längre: Uhm, beror på vilket sätt

Romantisk eller spontan: Eh, båda två?

Tatueringar eller piercingar: Tatuering. USCH med Piercing. (Förutom öron, navel och liten sten i näsan ;) )





Lite om dagen

Tjo! Hilma sovde över hos mig t idag ! Det var kul, Sen idag så cyklade vi lite så åkte vi t Hamnvik och badade och sen åkte jag hem och då skulle mamma, pappa, o min syrra t ett gym så är ensam nu och har allmänt tråkigt.
Ja, det var "Lite om dagen"
Tumblr_lcytyvjpcr1qaay1oo1_500_large

Full gång! + Mini shopping!

Idag har jag vart med Fredde♥ Hon kom t Mig vid typ, 20 i 1 ? Så vi hade lite tråk, satt vid datan osv,
Sen skulle mamma & min syrra t Pernillas så då hängde jag och Fredde med. Hittade gula shorts, linne, och en T-shirt. Det som va lite coolt var att jag hade hittat gula shorts sen efter ett tag när vi gick runt och kolalde så hittade Fredde likadana! Coolish, men hon hade inga pengar så vi betalde sålänge.

Sen så åt jag och Fredde middag på typ en Thai - resturang på Estö! Dom har som en lite "hydda" som man kan sitta i, Så vi ringde och bokade hyddan så när vi kom var det dukat för två ;D Jag tog Pad thai, och Fredde typ ris och biff? :S Vet inte riktigt. 

Men det var JÄTTE MYSIGT! Sen så åkte vi och badade i Hamnvik! Skulle bli ett kvälls-dopp men det var så varmt så vi var där ett tag.

Sen cyklade jag hem och nu ligger jag i mitt rum och kollar på Grease! ;PP Men iaf, Bilder på kläderna:
En Ed hardy t-shirt. Den är dock fejk men vem ser det liksom?
Dom berömda underbara gula shortsen!! Ska typ till Haninge i helgen med Mamma & syrran för typ ALLA affärer har REA!! OMG! Måste shoppa galet ! Haha
Och ett gulligt linne med volanger och axelband (som inte syns på bilden...)
De va de,,
PUSS!

Fett tråkigt!!

Vi ska typ inte resa någonstans i Sommar :( Jag vill åka till Grekland kanske? Och se lite av det Landet. Inte sitta hemma hela sommaren och sitta vi Datorn, Eller bada varje dag. Då har man ju fan inge liv!!

Man måste variera sig! Jag vill åka utomlands. Nu

Fotos del perfil
I wanna travel, and see the world. That's what I wanna do.

Fashion

Jag bloggar inte så jätte mycket på denna blogg, Men försöker att blogga mer än vad jag gjorde förrut. Men om ni vill se mig mer uppdaterad gå in: HÄÄÄÄÄÄÄÄR! 

Jag och min Kompis "Tvilling" bloggar om mode!! Och allt annat ;D Och jag bloggar liiiite mera där. Så gå gärna in och kika! Och lämna gärna en kommentar eller flera :D

Puss!

Vad jag gjort idag!

Tjoo brää, idag har jag inte gjort så mkt. Haha, Har faktiskt tränat lite med min syrra. Lite övningar för magen & benen. Man vill ju bli lite Smal ;D

Sen så fick jag igång min Syrras döda mobil! Och min gick ju sönder så fick låna min mosters gammla (inte fin...) Men nu eftersom att jag fick igång den så har jag den istället. Den ser ut såhär:


Den är mycket bättre en min mosters. Skämde lite för den... Men denna glappar lite, men den funkar ju!

Snart ska jag ut & springa med min syrra! KULIGT! Fast vi har typ precis ätit så maten måste smälta :)

Puss puss!

Ps. Imorrn ska jag va med Natta. Vi ska typ bada i Hamnvik då. Skriver detta för att det kke inte blir mkt till uppdatering imorrn ;D

Vad ska man göra idag ? (nu)

Ja, klockan är ju snart 5, så vad ska man göra Nu  ?? Haha, Dagen har gått förbi tycker jag. ;D

Är inne på Fejjan just nu och gör inget. Har inte gjort något alls idag. Var uppe till klockan 3 inatt och vaknade 1 Haha, tänkte gå ut & sola men det blåser så mycket!!!

Jag älskar Solen & värmen men det borde regna snart :/ Grösmattan är helt torr/ljusbrun!! :O

Haha, Men jag tkr det ´är mysigt när de regna på Sommaren. :)


(Random bild  från Google..)

Åhh!

Asså har verkligen ingenting att göra på Sommarlovet! Vill till Hamnvik och bada med några men alla är ju upptagna!

åhh :( Alla lov är tråkiga ! Har aldrig något att göra :(

Ny design

Har gjort ny header + bakrund. Men ska ändra texten i rubriken och sen så ska jag ha en annan bakruns färg. Svart är lite tråkigt tycker jag. Tog det bara sålänge.

Headern blev lite tråkig har ingen fantasi längre känns det som. Men men.. Allt blir riktad mot verkligheten. Snart finns det väll ingen fantasi kvar?

Iaf, Nu ska jag ut och STEKA lite och kanske hjälpa pappa med sin nya iPhone 4 (Han köpte en...) Vill oxå ha en!! Aja..

Puss! /CC

Middag hos farbror

Hej, sitter just nu hos min Farbror med mamma, pappa, syrran farmor och min farbror's nya tjej :) Han såg att jga var lite uttråkad så han gick och hämtade sin bärbara dator så nu sitter jag här och skriver. vi sitter ute så det är ju nice att sitta ute och skriva.

Och snart ska vi äta THAI MAT!! ÄKTA Thai mat ;D Haha,

Imorrn så ska Hilma t Stockholm, Vi hade tänkt att sova imorrn men aa, vi får se hur det blir. Nu ska jag nog gå in på Facebook Puss! /CC


(Ps. Inga bilder på denna dator)

Sorry sorry sorry!

För SÄMST uppdatering. Hade tänkt bättra på men nu blev det helt plötsligt Sommarlov!? Hahahah, känns inte som det.

Men pga sommarlov blir det nog ÄNNU sämre uppdatering. Eller bättre? Kanske inte har något att göra på sommarlovet så kanske bara sitter vid datorn hela tiden?

Får se /CC


Haninge imorrn! :D

Hahaha, Det verkar som om det är de ända jag gör nu förtiden? Att shoppa i Haninge C .

Men min syrra har tandställning o de har låsnat någon sak så mamma hon o ja ska åka in och fixa det, Och efter det så ska vi t Haninge C och Shoppa lite.

Och sen vet jag inte om vi skulle åka direkt in till min moster i Stockholm? Hon har gjort om sin lägenhet så vi skulle typ komma o titta eller nått :)

Men vet inte om jag uppdaterar något imorrn??

Puss /CC

Varför..

..Jag inte bloggat mycket är för  att snart är det sommarlov och då äre saker man måste fixa i skolan och så :) Ni förstår säkert.

Men det är lov nu! Vi är lediga iad (torsdag) och sen fredag. Sen är det helg o sen är vi lediga på måndag. Sen går vi på tisdag och onsdag och på torsdag (om en vecka) Så är det skolavslutning!!!!!!!!

LÄÄÄÄÄNGTAR! Det känns verkligen inte som att det är sommarlov snart! Pappa började snacka om att vi ska åka till Thailand i Februari (2012) SÅ att vi sparar pengar nu i sommar.



Hm.. Fyller år i februari så vet inte vad jag tkr om de ?

Aja. Puss! /CC

Gråt kalas ...

Hej... Idag kollade vi på Hachiko - En vän för livet, i skolan. Nästan alla tjejer grät. Jag oxå. Ja, Fredde o P  Grät mest typ. Men den filmen var så otroligt sorglig. Nästan 30 minuter (En halvtimme) efter så grät jag fortfarande. Tårarna bara forsade ner. Det var även några få killar som oxå grät..

Men den var jäääätte bra!! Och det är så coolt att den filmen är baserad på en riktigt historia. Alltså att det har hänt på Riktigt. Lite om de som hänt på riktigt:

Det var typ en man som hittade en hundvalp på en tågstation i Japan/Tokyo .. Och han behöll hunden. Och Hunden (Hachiko) brukade alltid vänta på tågstationen. För hussen kom alltid hem med tåget. Men en dag dog Hachiko's husse (Typ hjärtinfarkt eller nått..) Men Hachiko fortsatte att vänta på tågstationen.

Efter att hussen hade gått bort så var det någon annan som tog hand om Hachiko, Men Hachiko brukade ofta rymma till Sitt gammla hem och vänta på sin husse på tågstationen. Han väntade i 9 år. 
Tåg ressinärer brukade lägga märke till Hachiko och ge honom godsaker eller så,

Hachiko blev typ känd och det skrevs om Hachiko i tidningen och IDAG står det en bronsstaty av Hachiko på tågstationen.
Och när Hachiko dog så stoppade man upp honom och nu finns han på ett musseum någonstans i Japan. Han dog av hjärtmask.

Här är bilder på Hachiko:

Ras: Akita






Det här är bronsstatyn av Hachiko som finns på tågstationen idag.





RSS 2.0