Plugga, öva, sjunga, Duscha

lite mixad rubrik sådär. Men Först ska jag nog... Hm... Duscha. Sen ska jag plugga på Spanskan tills imorrn, sen öva på Gitarren tills imorrn och till sist sjunga.
Så ser min "kväll" ut. Dags att börja sätta igång då. Får se om jag får tid över till datorn sen igen. Puss Babes!

Midnattslopppet..

Min syrra ska springa Midnattsloppet nästa år och håller på att träna inför det. Man springer typ 1 mil mitt i natten. Därav Namnet "Midnatts" loppet.
Så pappa och min syrra är ute och springer nu för tiden. Idag sprang dem 4.7 km. Nästan en halv mil om jag minns rätt??
Funderar på om jag också ska springa? :D Fett kul men fett jobbigt. Min syrra sa att det inte var ngn åldersgräns så vi får väll se. Kommer ligga sist men jaja.
Plus att man får en Tröja :D haha
Hoppas dem har Neon Rosa tröjor nästa år :DDDDD Då blir jag glad :D

Svar på Tal

(Har ingen Svar på Tal bild än..)

Fick iaf en  kommentar:
Anonym om I can feel the Christmas feeling
SNÄLLA BERÄTTA HUR DU GÖR TEXTEN LITE "SKUGGIG" ELLER VAD MAN SKA SÄGA, SÅ DEN INTE ÄR HELT FYLLD UTAN DEN ÄR I LITE OSKÄRPA ELLER VAD JAG SKA SÄGA?
- Som tur är så vet jag vad du menar ;) När du ska skriva en text på en bild, så går du in på Picnik. Det gjorde jag iaf. Sen när du skriver en text så kommer det upp en ruta där man kan välja färg. Och där någonstans står det "Fade" om jag inte minns helt fel. Så gör du så mycket skugga som du vill.

Kram!

Essie

essie är ett super bra nagellack! Det finns på Nelly, Kicks och Bangerhead
Min favorit är denna färg:
Bara för att det är min favorit färg så hittar jag den inte på kicks, bangerhead eller nelly! suck. Men ska leta järnet efter den här färgen!

Disney borde göra en prinsessa utan hår, så att de små flickor med cancer kan känna sig fina. Kopiera och lägg ut på din status/blogg om du håller med. ♥

Prov, prov, prov och ännu mer prov!

Jag blir galen snart! I veckan har vi matte läxa och Spanska prov. Sen innan jullovet så har vi ju vanligt läxa OCH matteprov! Seriöst!? Jag blir tokig snart. PLUS att vi har Lucia tåg, så vi måste öva på alla låtar. Shit vad jobbigt.
gash! Kom iaf hem från skolan för snart en timme sen. Ska på Zumba med P halv 8. Bella kunde inte, för hon skulle kolla på lägenhet. Ruuuligt. 
Ska göra matteläxan nu så man har den klar liksom.
Pöss ;)

Pink Christmas

det  är bra att man förbereder med lite collage (:
För alla er som älskar färgen Rosa♥

I feel the Christmas feelings...


Ny duschad!

Och ska snart våffla mitt hår. Det blev lite krus aktigt och det blev mycket volym så jag gillar det. Får se bara om jag orkar för vi har 3 olika tonger (stavas) och den som man gör våfflat med är äldst!

Men blev helt plötsligt sugen på té så ska nog göra en kopp innan jag sätter igång.
Bye Sweet Dreams !
...
haha!

Designen e klar!

Blev helt ok nöjd. Den får vara uppe ett tag nu, känner inte för att göra en ny snart för det e jobbigt att göra en design. Haha.

Just nu äter jag Advent Kaka ! Den är suuuper god och smakar söt saffran. Det är fett gott!
Imorrn är det en ny dag. Snart är det helg igen... Hahah . Nja, några dagar kvar. Asså jag får panik. Har inte köpt julklappar än :O Katastrof... Aja. Får se till att göra det nu i Helgen.
Pöösss.
image description
(tagen igår..)

YAAY

Nu funkar min dator igen så nu kommer jag blogga som vanligt! Det var laddaren det var fel på så vi köpte en ny. WebCenter va fett bra (:
Nu gör jag inget! Btw, jag var hos tandläkaren idag för att kolla om jag hade något hål men jag hade INGET! Fy vad glad jag är :D Sen är jag också glad för Min syrra och mamma bakar Advents kaka. Den är Fett med god.
Här är en bild på lilla jag. Jag har suttit och raderat massor med onödiga bilder. Så nu kan jag ta många nya igen :D Ska också göra en ny Design snart, Puss
Dålig webcam xd
Haha, ser rooolig ut på denna (: Men nu tänkte jag fixa med bloggen. Puss

Mamma Mia!

Kollar på den filmen just nu, helt f*cking underbar<3 älskar alla låtar och allt! Amanda Seyfried är helt underbart vacker !

Imorrn är det måndag, jag ska till Tandläkaren kvart över ett så slipper dem två sista lektionerna.

NAAAJJJJS!!!

Nu slappar Jag bara och försöker ladda upp mig inför Spanska Provet på Fredag. :( usch..

Puss !


Mormor & Morfar !

Min Morfar fyller år idag, lite mså coolt sådär på 1:a advent ;) Vi ska snart gå till dem och äta Smörgåstårta tror jag! Fy vad gott !

Tidigare idag ungefär vid 11 åkte jag p och Pappa upp till Ishallen. Pappa försökte lära oss att åka baklänges och det gick bra (:

Det är typ 3-4 veckor kvar till Jul och jag har inte börjat köpa Julklappar än :O Katastrof! Aja, får göra det snart ;)

Puss på er sålänge ! Nu ska jag skriva min önskelista 2011 ;)


kommentarer

Har ju bloggar från iPhones hela tiden, och då har jag inte kunant se några kommentarer. Så loggade in på våran stora dator och hade fått 3 kommentarer ^^ HappyFace

Nu ska jag snaaaart äta. Är fett hungrig. Imorrn är det Söndag, tråk med Skola på Måndag. Men det är första advent imorrn + att min Morfar Fyller  år! GRATTIS ! <3 LoveU

Kommer inga nya bilder medans min dator inte funkar, Men aa, imorrn ska jag åka skridskor med Pappa, min syrra & kanske P. Får se om det är allmänn åkning då.

Puss !

Bad update

Tja e med P Just nu. Vi gör seriöst inget. Vi spelar bara.

Snartr det Julafton , och jag önskar mig en Systemkamera fast jag aldrig kommer få en.

Och det kommer ta hundra år att spara till en, men önskar mig det i Julklapp. En Canon eos 1100D eller Nikon D3100 min syrra har den och den e bra. Om ni vill skänka en tusen lapp är det bara att kommentera elr mejla. Haha : [email protected]

Bevis på att vi spelar:


Hemma från skolan. Två dagar kvar sen helg!!

Lääääängtar till helgen. 1; skönt med ledighet och slippa gå upp 7varje dag -.-
2; ska kanske köra laserdome :D verkar askul och dem har öppnat här i nynäs :D

Ska göra läxan nu sen äta sen göra ngt. Puss



Hatar att inte datorn funkar ?

Ja, som ni vet så funkar ju inte min dator. Därför har jag inte kunnat blogga. Och våran stationära dator (eller vad man nu ska kalla det) är så himla seg + att det inte finns några bilder !! Har fått jätte dåligt samvete för att jag inte bloggat och har verkligen saknat att blogga. Visst, jag kan ju blogga från mammas, eller pappas, eller min syrras iPhone 4 men det är inte samma sak som att sitta vid en dator och skriva med Tangenter ! Ni fattar


Men nu är jag hemma hos P och lånar hennes dator.Vi har precis bakat kladdkaka. Den står i ugnen. Hoppas den blir gooooooooooood. ^^ Men Idag simmade vi med klassen. Det gick grymt bra för mig. Men ska inte skryta.... Men annars har väll dagarna då jag inte bloggat rullat på som vanligt. Men har lite panik för att vi ska ha spanska prov nästa Fredag..

Aja, på Söndag är det första advent. HEEEEEELT SJUKT hur fort tiden går ! Börjar få riktig Christmas Feeling här borta ;) Även om det inte kommit ngn snö än :( I helgen blir det 5-10 + Grader !!! Vafan? Det är november hallå!?!?!? Aja. Tycker att jag skriver "Aja" för mycket här i bloggen. Eller hur? Men vad vill ni se mer av? Inlägg, bilder, videobloggar? Ja, i stort sett vad som helst ! Hoppas ni orkar läsa allt men har ju inte blogga på länge så kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Puuuuuss ! Får se om jag hittar ngn bild:

 

image description

Puusssss ! Bild ur arkiv !


Kort om dagen plus några väldigt oseriösa bilder

Idag var jag med Hilma. Vi gjorde inte så mycket, typ inget... haha, kom nyss hem. Mamma hämtade mig och vi åkte till Filmkjedjan. Jag hyrde Bad Teacher.
Min syrra tog några bilder på mig igår, Det var mest "oseriösa" biler så ni vet ;)



HAHAH...


.


..


Asså bilderna är hur oseriösa som helst, skulle inte poseat så där annars om det va ngt seriöst, men jag hade tråkigt som dem är oseriösa bara så ni vet.

Puss & Kram skummbanan !

Kuuuul att mobilen är död, tvn funkar inte och datorn går inte att ladda

Vad är det här för ''tekniskt'' problem? Okey, mobilen är inte död. Bara urladdad..

Men får väll gå upp på mitt rum och se om min Tv funkar. Ni får en gammal bild som jag aldrig lagt upp.

Puss & Kram P.s Telia suger så in i h*lvete mycket!!!!


Statistiken ligger ju på topp...

SORRY ! Men min dator d*m*a*! Åhh blir så trött. Det går inte att ladda den fast den är i? Aa, jag har ju skrivit det förrut men iaf.
Just nu r det FREEEEDAG ! I'm sooo happy. Är med Hilma just nu och ska göra ett videoinlägg snart, men hilma ska hem vid 5 så kommer få klara mig utan både sällskap och dator :'( Poor little mee.
Kul att man har bilder här också men bild ur arkiv: (och video kommer snart!)

image description
...



JAAAAA !

Här i Nynäshamn så har dem sänkt åldersgränsen på Twilight Breaking Dawn! Det är nu 11 års gräns. Så jag, P, Bella & Natta ska gå på den IKVÄLL ! Det är ju trotsallt "Lill-Lördag" ^^



Vad ska ni göra ikväll då ? Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


Ni har väll hört att dem ska gifta sig och föda barn i filmen? Sorry, nu kanske jag sa för mycket ;)


Nu träna !

Köpte också ett par UGGs idag. Dem kosta 599 :- Aja dem var jätte gosiga innuti ^^ Här är bild på dem:






Iaf, ska köra core nu kl 6, Men P & Bellas buss går kvart över så dem är väll ungefär framme snart. Så ska snart börja gå. Sen en timme efter så är det ZUUUUUMBA ! Så ska ju på det också så kommer komma hem ungefär 9. Håll ut. Men min dator e cp. Jag har i laddaren men den laddas inte. Och batteriet är slut. Därav anledningen till att jag inte har kunnat blogga ngt.

Puss

Taggar t Natta

har fixat mig och så, sen ska jag träffa Natta, så här får ni snabba bilder på Facelook




Det var alla bilder. Jag ska lugnt önska mig en ny Web Cam i Julklapp :D

600:e inlägg !

Det här blir mitt 600:e inlägg. Ville bara skriva det. Ska snart tagga ner till coop o köpa fruit shoot. Syrran orkar inte gå NU så får väll vänta.
Fruit shooten kostar 1 kr. Ska köpa 10 st ^^ Det är bara vanlig saft. Sen ska jag köpa donuts. Dem är as goda! Det är typ vanilj kräm innuti och glasyr utanpå. GE MIG !
Det finns såhär många, men det är bara den lila och den orangea som finns på Coop.

iPhone & iPad

Är du tävlings sugen? nu kan du vara med och tävla om en designad iPhone och en iPad från Phoneart. Gå in och gilla deras Facebook sida, och dela tävlingen på Facebook. Hoppas du fattar och lycka till! Håller själv tummarna
Tror man kan vinna en iPad om man bloggar om det men är inte helt hundra ;]

Grattis på Farsdag !!♥

Idag så är det ju Fars Dag, pappa fick en deo från Björn Borg. Den luktar as gott, sen två triss lotteroch godis. ;D

Idag är det söndag, egentligen skulle jag ha sprungit med Natta men det gick inte. Vill gå t Coop och köpa Fruit shoot. Dem kostar 1 krona. P & Bella hade köpt det igår så jag vill också !
Men orkar inte gå själv och alla e typ upptagna :( Aja får väll gå sj.... Haha puss

Kom precis hem

Både Natta och jag hade inget att göra, så Natta cyklade t mig så cykla vi upp t Konsum. Hon köpte choklad och läsk. Sen gick vi till fontänen (a) . Då kom det fyra killa asså vuxna som typ pratade ngt annat språk men dem frågade om det låg en Pizzeria åt ngt på engelska alltså. Så Natta försökte förklara haha.

Sen så va det as läskigt för det gick en full gubbe (han rökte iaf) mot oss så då tog natta upp sin mobil och låtsades prata med sin mamma. Så då stanna gubben upp och gick iväg åt det andra hållet. SCARRY !
Sen träffade vi P, Bella och Bellas kompis Sandra. Det blev ännu roligare då :DD Haha, Love u guys  :D
Åhh, gud det hände så mycket kul så kan inte förklara allt med ord!
Puss !
(Random bild)

I miss summer, but i love Winter

Tänkte lägga upp några bilder från i Sommar när jag o familjen var på Torö. Jag stod på pappas axlar i vattnet. Vattnet var kallt, men efter ett tag blev man van.
Lol hahahah
Haha,orkar inte ladda upp fler bilder. Tar för lång tid bye

Grillning utomhus

Nu har vi vart ute och grillat. Vi grillade Hamburgare och de va fett gott ! Men jag orkade bara en. Tidigare idag så var jag på stan och fikade med Hilma. Det va också Gott ;) Tog några bilder under grillningen så varsegoda:
Bäst mobil kamera (a)
Kommer bättre bilder..
När jag va på stan med Hilma så ville jag bara visa en Snygg tröja som jag provade :D
Ja. Det ser ut som en poncho men det är inte det ;)
Här är bilder som jag tog med Nikon D3100
Hahaha Pappa (:
Hamburgare !
.
Jag gillar att man ser röken
Candle
Bokeh
Bokeh
Älskar vinkeln som den här bilden är tagen i
De va lite bilder från ikv. Puss

nu har Hilma gått och ska nu tråka resten av kvällen

Hilma skulle egentligen åka och shoppa med sin kompis idag men det gick inte så då var hon med mej istället. Och jag skulle ha sovit hos henne ikv men det gick inte för dem skulle få gäster imorgon bitti kl 11 ! Shit vad tidigt..
Och min syrra ska spela Bowling kl 8 så kommer ha skit tråkigt. Hatar att alla helger ska gå så fort. Jag menar snart är det Söndag sen börjar skolan ige. Man bah: Hallå vart tog helgen vägen liksom?!
Nu ska jag inte deppa för er som har kul men jaa... Bye har tyvärr inga bilder

Påväg hem

Tjena tjena. Sitter och väntar på bussen hem t Nynäshamn. Den går om en kvart så kommer frysa ihjäl.

Middagen har iaf vart underbar och maten var jättegod! Alltså awesome ;] och det var jäääääätte kul att få träffa Farmor<3 hon fyllde år i tisdags så hon fick ett rosa fint doft ljus av mig :)

Är väldigt jobbigt att blogga via iPhone så avslutar med en bild på mig som jag tog när vi gick till tåget i Årsta berg (;


Last inlägg..?

Haha, vi ska gå kvat över t tåget (orkar inte åka tåg kmr frysa ihjäl för ska ju ha tights -.-) och jag har inte ens duschat än ! omfg, Haha men vi hörs imorrn och då ska jag sova hos Hilma tror jag.

Har inge och skriva så Herrå<3
¨

Nu plugga spanska

Var precis på Gymmet, kom hem åt men är fortfarande hungrig, var väll "sådär" mat så vill helst inte äta mer men är ändå hungrig..
Nu ska jag duscha sen plugga Spanska. Vi har glosförhör på djuren IMORRN. Och har inte övat , men kan typ alla utantill så det gör inte så mycket. 
Det här blir nog sista inlägget för ikv. Puss Och God Natt Höres på LÖRDAG. Och om ni verkligen inte kan klara er utan mig (a) så kan ni kolla igenom gamla arkiv och kommentera på. Puss
I'm totally lost without u

Gotta be you

Hörde nyss One Directions nya låt. Så var tvungen att lägga upp den. I ♥ One Direction ^^
Liam och Zane (stavas?) e mina så back off !

Hett tips !

Fransk Mannikyr Penna ! Den är as bra och det blir mycket rakare linjer än med nagellack. Dock så försvinner lite av färgen under 1 dygn typ då man får måla på färgen väääldigt ofta. Men gash älskar den. Det är så mycket lättare med en penna !
Check out the Results:
Jag tycker det lbir vääldigt bra iaf. Finns att köpa på Kicks. Syrran köpte den så vet inte hur mycket den kostar .
Ett annat tips är Natusam Kids Balsam star shine spray !
Köpte den på Konsum för mitt hår brukar alltid bli så tovigt. Den var väll sådär, inte jätte bra men det var kul att prova, Några kompisar har den så ville köpa och se om den funkar. Men det är lätt att håret ser fettigt ut om man tar för mycket spray i håret, Så se upp med det ! Kommer inte ihåg vad den kosta. Men finns på Konsum iaf och den luktar jätte gott :D
God Natt nudå !

Gör en header på Lördag ;)

Har så fullt upp! Imorrn skola t Halv 3, sen Core eller: CX Worx om man ska vara exakt ;] Sen så har jag Body Jam halv 8 till Halv 9 . Och på Fredag ska jag till STOCKHOLM. Asså Guuuuud. 
Stockholm i mitt ♥

Jag har redan bestämt att jag ska flytta till Stockholm när jag tar Studenten. Kommer säkert vara pank då men jaja ;)
hur kom jag in på det här med Stockholm när jag skulle skriva om min header ??? Iaf så får ni gärna ge tips om hur den ska se ut och om jag ska ha några speciella bilder och så, för vet själv inte riktigt hur den ska se ut än ;)
Här kommer en bild på mig: Visst är det märkligt att jag låg i säng redan kl 21:03 ! That's awesome, men nu tickar den mot halv 10 så byee
Dåligt ljus
Better Light

GRATTIS I EFTERSKOTT UNIVERSUMS BÄSTA FARMOR!♥

Hade inte tid till datorn i Tisdags så jag kunde inte skriva att min älskade Farmor fyller år ! Hoppas du fick en underbar dag, och du är bara BÄST ! Och det ska bli suuuuuuuuuuuper kul att få träffa dej igen ! Du är världens snällaste, bästaste, roligast osv ! Älskar dej Puss! ♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Header.

Har en  heeeel del bilder nu som jag tänkte ta mig tid till att kolla igenom. Ska göra en ny header för er som missat det. Så puss sålänge .
Åter kommer snaaart med en

Inte uppdatera på länge men så kan det bli..

för kom hem halv 9 i Tisdags och då var det bara marsch pannkaka som mamma sa när jag var liten ^^
Kom nyss hem från P. Var där med Bella också. Vi bakade kladdkaka som blev helt OK. Sen så gjorde vi inte så mycket mer. Sen kom mamma och hämtade mig.
Och nu sitter jag här och tänkte göra en ny Header IGEN ! Haha e ju brunett nu så vill ha nya bilder men några kommer jag ha kvar. Men tycker ni jag ska ha någon speciell bakgrunds färg i Headern istället för vit? 
Fast det blir snyggast med vitt eftersom att resten av bloggen är vit utom  bakgrunden men aa ni fattar ;)
Tänkte fixa smileys igen. Tror jag råka radera det. ouups ! Aja. Ska skärpa till mig med bloggningen men ibland finns det inget intressant att blogga om . Aja puss
Den där drickan ser riktigt god ut..

Intervjuad via tfn.

Det var någon kvinna som intervjuar barn om dem lyssnar på Radio osv. Så det va kul att hon ringde till oss. Varken mamma eller pappa var hemma, så hon frågade  om mamma eller pappa hade pratat om det här med mig. Om intervju asså,
Men hon frågade om hon fick intervjua och det gick bra , hon ställde frågor om vilka radio kanaler jag  lyssnar på, och i vilka rum vi har radiosar osv. Det va  lite kuligt. Men det tog ett bra tag..
Sen sa hon att hon skulle återkomma , Hoppas man får pengar för att man ställde upp?   Hahaha, men tänk om?
Tkr att de e lite små coolt sådära att just jag blir utvald. Fast de e ju inte så stor grej men jaa...

NYHET (er..)

Idag så var jag o Bella hemma hos P. Då fick vi höra en låt som P och hennes syrra hade fixat/remixat själva. Den heter: Ful som ett bananskal.
Låten är awesome, Så idag jobbade vi med en Musik video. När den är klar så ska vi lägga ut den på Youtube och hoppas vi får några visningar iaf ;) Och kommer självklartatt lägga upp den här.
Asså musikvideon är väldigt seriös asså åhhhh, den är bäst ! P och jag ska bla. Shuffla i blinkande ljus så det ser ut som att det går långsamt, sen så näää, nu kan jag inte berätta mer ! Schhh.
Puss på er ;}
(opassande bild men aja)

Första Skoldagen avklarad..

Fett skönt ! Dagen rullade på vääldigt fort om man säger så,  skönt med läxfri vecka ;]
Nu ska jag ladda ner några nya spel till min iPod Touch, Sen ska jag öva på Spanskan. Vi har spanska imorrn.. Sen efter det ska jag sitta vid datan . Blev ett kortis inlägg men kommer ett till inlägga soooooon.

5 min kvar typ

Ska snart ta på mig skor och jacka för att gå t skolan. Bloggar just nu från min iPod. Såg att den hade batteri ^^ Senare idag så ska jag va med P och Bella. Vi får se vad vi ska göra men slänger in ett inlägg typ vid fem sex tiden. Orkar inte skriva mer nu så Puss!

Söndags mys på hög nivå !

Inte alls taggad inför skolan imorrn om man säger så, Men nu ska vi inte vara Negativa ! Har laddat upp med film och godis, och nu ska jag njuta av mina sista timmar i frihet, Sen är det 7 veckors skola som gäller sen äntligen har man typ 2 veckors Jul lov !
OM jag längtar till Julen ! Men är orolig för att det inte har blivit mycket kallare "/ Visst, det är skönt att gå i November utan att frysa, Men det ska ju vara SNÖ på Julafton vafan ! Haha
Jag vet inte om det är för att jag är född på vintern eller så, Men jag är en riktig vintermänniska. Visst, jag gillar ju sol bad och värme oxå, men jag får en Speciell UNDERBAR mysig känsla av Julen, Gå på stan när det är pyntat, Älskar att pynta mitt rum, huset osv. JAG ÄLSKAR JULEN. Därför har jag laddat upp med en riktig Jul film ^^ (Har iof redan sett den på bio men och?)


En Julsaga Och Maltesers . Kommer ligga i hård träning nu i 7 veckor. Haha


Min Webcam e ju bäst............

Okej.. Jag blev svart hårig ist för brun?

Aa, jag blev typ det. Hur gick det till?! :O  Hahah, Hilma och jag mötte upp varandra vi Stan typ så nu e vi hemma hos mig. Hilma ska hem om 1 timme så har ni ngt tips på vad man kan göra? Ngt roligt tack!
Haha . Iaf här får ni se håret:
Lalala..
Oj. Haha närbild elr?
Aja. Puss

Vad ska man göra idag?

Jag har ingen aning, ska iaf tona mitt hår. Försöker övertala mamma att ta en fika på stan ^^ Men det går väll sådär "/
Vore kul att åka in t Stockholm och gå runt bara sen äta middag typ. Aja. Vad ska ni göra idag??

Imorrn blir jag brunett igen :D

Jag har ju klagat på att jag tycker att mitt hår är helt oranget, tidigare idag så var jag, mamma, min moster, och min syrra på ica, 
Vi skulle typ handla liiiite. Så då fick jag köpa tonings medel ! Det här blir tredje gången jag tonar mitt hår. Men efter så ska jag nog försöka tona tillbaks min ljusa hårfärg igen, Känns som om jag saknar den på ngt sätt "/
Iaf så köpte jag samma medel som förra gånge. Loreal 500 . Så då kommer jag få samma hårfärg som det här:
Den här bilden var tagen ungefär 1 dag efter att jag hade tonat det. Såhär ser mitt riktiga hår ut:
Tog bara nån random.
Vilken färg tycker  ni jag passar bästi i ??

VARFÖR ska rubriker finnas?

Haha , Idag ska jag inte göra något alls. Ska bara va hemma o dö av tråkighet.
Senare ska jag äta Anka hos mormor och morfar, min ena kusin och hennes mamma (min ena moster) och sen min andra moster.
har två mostrar ;) Så dem kommer oxå, Så det ska bli kuligt. Asså usch jag kommer ha jätte tråkigt idag. Känner det på mig.
Men jag vill iafgå upp på stan och köpa färgnings/tonigns medel. Ska visa VARFÖR ↓
Min mun såg så konstig ut, men iaf . KOLLA ! Är det där brunt elr ljust hår? JAG tycker det e oranget liknande så jag vill färga om mitt till brunt.
Ville bara skriva de . Puss

Svar på Tal

Tyckte det suddiga ansiktet passade  t "Svar på Tal" Vet ej vrf..
Postat av: Anonym
hur lixom ändrar man färg på kommentarsrutan så den inte är äckligt blå :s ?

-Svar, Jag kommer inte ihåg men jag kollade iaf här .
Glöm inte bort att skriva era namn, Känner mig jätte tjatig. Men skriv era namn ! Tack.

Help plz?

Försöker fixa Bloggerfy men som ni ser går det inte så bra för annons koden hamnar högst upp i vänstra hörnet och där  står det bara bloggerfy. Det ska va en bild oxå och länken ska inte ens sitta där.
Hjälp mig tack !

God morgon...

Haha nää, vi vaknade faktiskt för 3 timmar sen tror jag. Iaf så hade vi suuuper kuuuul. Vi spelade wii, kollade på film, spelde dart ^^ och dansa.. och så gjorde vi mycket mer men sen så somnade vi. Haha

Natta ska till sin pappa idag och hennes mamma skulle skjussa henne t busstationen så då släpper dem av mig typ. När jag kommer hem så ska jag... dricka. Är törstig just nu. Intressant elr?

Har också en kommentar att svara på och mejl att läsa igenom. Så det ska jag göra när jag kommer hem. Inte världens roligaste dårå, men jaaa.

Pus babes.


(Inspiration)

Tja tjaaa

Är hos Natta just nu. Hon pratar i tfn med sin kille -.- att dem aldrig kan sluta prata!! Springer härifrån snart !
Iaf så ska vi fortsätta kolla på en film, får vänta tills hon blir klar -.- Suuuck
Fick iaf två kommentarer. 1 som jag tänkte göra svar på tal på imorrn. För har inte tid till det just nu.
Aja ni får ha det så bra så höres vi imorrn. Puss

DÄR försvann mitt liv...

http://www.expressen.se/nyheter/1.2524275/hackergrupp-hotar-doda-facebook-den-5-november
Hacker grupp hotar att "döda" facebook. Eller borde man säga hacka ? Aja. Där försvann mitt liv. Fast om det händer (om 2 dagar) så får jag massa tid över t bloggen ! Men vill ändå inte bli av med Facebook. Fan ! Hoppas dem inte lyckas.
Klicka på länken om ni vill läsa mer om det !

Dagens låt

Älska♥

I say Inspi you say ration





Fööör gullig ! ↑
(orkade nt göra ett collage så la upp lite bilder..)

Sova hos Natta ikv + lite FF !

Ikväll ska jag sova hos Natta, Hennes föräldrar är borta, men jag vet inte hur länge det kommer vara FF. Iaf, så ska jag vänta tills mamma kommer hem. För jag o  Natta ska t Svandammsspizzerian sen ska vi köpa godis. ^^
Nice nice, Ibland är livet bra eller hur? Och på Lördag så kommer min ena kusin och hennes mamma, sen så kommer min moster oxå, Så ska vi och dem äta Anka hemma hos mormor och morfar. Fett myys.
Aja Puss vi hörs väll !
Relatable blog..
Fett bra ↑

Juste !

Tryck på F5 om headern inte kommer upp! Bara så ni veeeet.
Puss & God Natt nurå! ;)
Är jag bäst på att timea eller vad?

Sista inlägget för idag

Känner att jag har kämpat på flitigt idag med massa inlägg :) Imorrn ska jag sova hos Natta, Hennes mamma jobbar natt så hon kommer inte hem förns på morgonen och hennes mammas kille kommer hem på natten.

Så vi har liksom FF ! Har alltid vart tjinkig när det gäller att sova över haha aja ;) Så vi får väll höras lite imorrn typ?
Hm, aja får se. Puss & God Natt (Dags att börja vända på dygnet nu eller? -.-)


Älskar vinkeln som den här bilden är tagen i. Taken by MEEEEEE ! (ska kolla på Scrubs nu sen sova ;))

Ny Header !

Den blev inte riktigt lika bra, man ser inte texten i Headern och tog fel text stil  oups! Aja .
Kände för lite höstigare bilder ;)

Lite suddigt, Mellan suddigt, Mycket suddigt

Ni vet på en Nikon kamera? Alltså system kamera? Jag läste det här tipset på en super bra blogg. Så tänkte tipsa om det !
När du trycker knappen från A till M så märker du att det blir suddigt, oh när du har trykt den till M så kan du vrida på den lilla delen längst fram där det står Nikon, Ni vet när ni zomar in eller ut? Så finns det en till "sak" längre fram? Den kan ni vrida på när ni har tryckt knappen från A till M så kan ni bestämma själv hur suddigt ni vill ha det.
Jag var tvungen att prova på några bilder ;)
Så här blev det om man vrider liite på "saken" eller ska man säga objektivet? ;)
Såhär blir det om man vrider lite mer
Och såhär blir det om man vrider jätte mycket ! Aa ni förstår vad jag försöker komma fram till ;)
Nu blev det fokus på min hand här som ni ser. Haha jaa
Det var lite tips Byee

Mega Mystery !

Köpte Stimorol Senses idag. Deras nya tuggummi som man inte vet smaken på. Jag tyckte det var sådär, Vet inte riktigt hur jag ska förklara smaken. Kommer aldrig fram till vilken sorts frukt det är ^^ Haha aja såhär ser det ut iaf:
Yeah ! Från 1-10 fick tuggummit 6-7 typ Haha
Bye

Hiss för Lugna Gatan !

Lugna gatan är en Verksamhet för Ungdomar eller vad man ska säga. Dem finns på tunnelbanor och så i Stockholm. Dem finns där så man känner sig trygg, eller om det uppstår ett bråk.
Jag tycker lugna gatan är Awesome ! Synd bara att man inte har sett några sånna i Nynäshamn. Undrar ens om dem finns i Nynäs? Om dem inte gör det så borde dem det.
Tummen upp För Lugna Gatan!  Ni kan läsa mer om dem HÄÄÄR

Leopard VS Zebra

Jag älskar djur mönster förutom typ Orm mönster (hatar ormar!) Men jag älskar Leopard mönster och Zebra mönster men vilket mönster tycker ni är snyggast?
tog några bilder bara ;)
Tog bild på mitt mobil skydd ^^
Zeeeeeebra !
Leopard..
Det här är en av mina klänningar haha :)
Nå, Vilket mönster tycker ni bäst om? Jag vet verkligen inte vilket jag tycker mest om . Kanske leopard?

Nu duscha sen kommer tusen inlägg till!

Har skrivit ner massa inlägg i ett block så jag inte ska glömma bort dem, så det blir väldigt många inlägg när jag har duschat klart.
Puss Hej leverpastej !

Höst bilder - Del 2

VC
©Hilma
©Hilma
©Hilma
©Clara
©Clara
Svampar ^^ ©Clara
©Clara
©Clara
(har ställt in på en inställning, alltså mening att de ska va suddigt...)
©Clara
©Clara
©Clara
©Clara
©Clara
©Clara
©Clara
©Clara
©Hilma
Hilmas fina öga<3
Puhh, det tog 1 timme och 20 minuter att ladda upp ALLA bilder, Aja. Puss ! Snart ska jag träffa Bella en snabbis på stan. Så Bye

Höst bilder - Tagna av mig & Hilma

Har inte orkat skriva av Clara på alla bilder men dem har JAG & HILMA tagit. Så jaa..
©Clara
©Clara
©Clara
©Clara
Haha<3
©Clara
Älskar den här bilden, blev riktigt nöjd! ©Clara
©Clara
©Clara
©Hilma
©Hilma
Haha ©Hilma
©Hilma
Min jacka ser jätte konstig ut? :S ©Hilma
©Hilma
Laddar upp fler bilder snart, Puss!

Onsdag - 2/11

Idag så ska jag va med Bella. Vet inte riktigt vad vi ska göra haha. Vi ska höras vid 2 så då får man lite tydligare information typ..

Nu så har jag precis ätit frukost. Nice nice, Vet verkligen inte vad jag ska skriva om så det får bli ett kortis inlägg.
Bye
(random bild)

Onsdag - 2/11

Idag så ska jag va med Bella. Vet inte riktigt vad vi ska göra haha. Vi ska höras vid 2 så då får man lite tydligare information typ..

Nu så har jag precis ätit frukost. Nice nice, Vet verkligen inte vad jag ska skriva om så det får bli ett kortis inlägg.
Bye
(random bild)

Före och Efter - Mitt rum

Mamma var så himla snäll och städade mitt rum + möblera om när jag var hos Hilma. Och såhär blev resultatet: (Nöjd eller vad?!)


Fattade inte hur jag kunde leva såhär, nästan pinsamt att lägga ut det i bloggen, men alla har ju haft stökigt rum, Inte sant? ;)
Och nu kommer resultatet. Blev skiiiiit nöjd! Omg love it!!
Tog ganska många bilder på Efter resultatet, så man ser inget om jag ska göra ett collage av alla bilder, så här kommer varje bild för sig:
Jaa
(Allt ser mycket finare - bättre ut i verklig heten.)
Köpte det i går
Hihi den grå kudden och den svarta har jag gjort! *stolt*



Alla dem här fina bilderna har jag ovanför min säng
Jag o Hilma
Jag och Hilma på Torö
Har inte rensat i byrån än ;)
Har flyttat på min sääääng
Såhäre ser rummet ut då! Det är Hilmas orange/Blå väska..
Nu ska vi kolla på film och äta godis. PussN

Hilma Gästbloggar♥

Tjenare! gästbloggar lite.. har inget att skriva.. ojuste jo jag kan skriva att jag är bäst. så är det. pungt.
LOL ;) PussN ♥

Hos Hilmaaaa

Nu sitter jag och Hilma och gör inget. Vi har just ätit lunch, kolla vad bra jag är jag kan se i framtiden. Clara är en bajskorv , Mmhmmhhmhhmhhmhmhm, Skratt.
Vill du kyssa mig? Ja de vill du. Cause I'm Sexy and i know it!  Jag tror man skriver know. Hahahaha, du skrev inte det.
Ska du publicera? Ja det ska jag. Såklart. And i iahh will always love yooouuuuuuuu ! Ja...
Mm, så kan det va. Jag ska dö när jag går i 6:an enligt Clara. Heh, Hm.. hm ffnyyyys...
fhh, fhhh, fhhhh,  Spara & Publicera

RSS 2.0